Başkan Seyfi Dingil: “Çalışmalarımız aynı kararlılıkla devam edecek”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Seyfi Dingil: “Çalışmalarımız aynı kararlılıkla devam edecek”
04 Oca 2018 / Per 16:21
/ 47 Kez Okundu
| |

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 2017’de olduğu gibi 2018’de de çalışmaların aynı kararlılıkla ve aynı hizmet anlayışıyla devam edeceğini söyledi

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 2017’de olduğu gibi 2018’de de çalışmaların aynı kararlılıkla ve aynı hizmet anlayışıyla devam edeceğini söyledi.
İskenderun geneline hizmet ulaştırmanın gayreti içerisinde olduklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Denizciler Mahallesi’ndeki çalışmaları yerinde inceleyerek, şehrin modern ve çağdaş anlamda hizmet anlayışı içerisinde olduklarını belirtti.
2017’de olduğu gibi 2018’de de çalışmaların plan ve programlara uygun biçimde devam ettiğini vurgulayan Başkan Seyfi Dingil, “Birimlerimiz, Denizciler Mahallemizde çocuk parkları ve parke yenileme, çevre düzenleme, yeni kaldırım çalışmalarını devam ettiriyor. Başlanan işlerin hemen hizmete sunulması için büyük gayret gösteriyoruz. Biz, başladığımız işin hızlandırılması, en kısa sürede tamamlanması ve vatandaşlarımızın kullanabileceği hale getirilmesi için çalışmaları yerinde inceliyor ve denetimlerimizi yapıyoruz" dedi.
Bugüne kadar hiç parke kaldırım yapılmamış birçok bölgeye hizmet götürdüklerini belirten Başkan Seyfi Dingil, "Bize bu konuda destek veren başta tüm vatandaşlarımız olmak üzere, bizleri yalnız bırakmayan muhtarlarımıza ve bu çalışmaların yerine getirilmesinde emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum”^diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.