Başkan Şirin’den yarım asırlık çifte duygulandıran ziyaret

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Şirin’den yarım asırlık çifte duygulandıran ziyaret
07 Şub 2018 / Çar 14:09
/ 70 Kez Okundu
| |

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, evlilikte 50 yılını geride bırakan çiftler adına hayata geçirdiği "Gönül Projesi" kapsamında İbrahim-Ferdana Yıldız çiftini ziyaret etti

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, evlilikte 50 yılını geride bırakan çiftler adına hayata geçirdiği "Gönül Projesi" kapsamında İbrahim-Ferdana Yıldız çiftini ziyaret etti. Duygusal anların yaşandığı ziyarette rahatsızlığı dolayısıyla istirahat eden İbrahim Yıldız’a ’geçmiş olsun’ dileklerini sunan Başkan Şirin, kendisini hayır dualarıyla ağırlayan aileye uzun ve sağlıklı bir ömür diledi.
Evliliklerinde 50 yılı geride bırakan Turgutlulu çiftlere imza attıkları nikah defterinin bir suretiyle jest yapmaya devam eden Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, bu kapsamda Turgutlar Mahallesi sakinleri İbrahim-Ferdana Yıldız çiftini ziyaret etti. Ziyarete Turgutlar Mahalle Muhtarı Tekin Öztürk de eşlik etti. Duygusal anların yaşandığı ziyarette Yıldız Çifti’ne özel hediyelerini takdim eden Başkan Şirin, “50 yıl bir yastığa baş koyan kıymetli büyüklerimizle bir arada olmaktan memnuniyet duyuyorum. Sağolsunlar bizlere kapılarını açtılar. Tatlı dilleri, hoş sohbetleriyle günümüzü anlamlı kıldılar. Allah onlara uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin. Yalnızca Gönül Projemiz ile değil imkanlarımız dahilinde her türlü yanlarındayız. Kapımız her daim büyüklerimize açık” dedi.
Duygusal anların yaşandığı ziyarette evlerine konuk olan Başkan Şirin’e teşekkür eden Yıldız çifti, “Allah Başkanımızdan razı olsun. Bizi unutmadılar. Biz iyi günde kötü günde çok şükür bir aradayız. Evliliğimizin güzel anılarını hatırlattığı için kendisine çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.