Başkan Subaşıoğlu’ndan kadın tekstil işçilerine 8 Mart süprizi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Subaşıoğlu’ndan kadın tekstil işçilerine 8 Mart süprizi
08 Mar 2018 / Per 16:14
/ 115 Kez Okundu
| |

Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ilçede bulunan tekstil fabrikalarını ziyaret ederek çalışan kadın personellerle bir araya geldi

Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ilçede bulunan tekstil fabrikalarını ziyaret ederek çalışan kadın personellerle bir araya geldi.
Başkan Subaşıoğlu, gerçekleştirdiği fabrika ziyaretlerinde kadın çalışanların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak onlara jest yaptı. Başkan Subaşıoğlu, ziyarette yaptığı konuşmasında Denizli de kadınların çok önemli olduğunu kaydederek, kentteki fabrikaları ayakta tutanların kadınlar olduğunu vurguladı. Hem aile hayatında hem de iş hayatında Denizli’nin kadınlar sayesinde ayakta olduğunu yenileyen Başkan Subaşıoğlu, “ 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun. Allah sağlık, sıhhat, afiyet versin inşallah. İnşallah hep böyle güzel işlere birlikte imza atalım” dedi.
Öte yandan, Denizli de tekstile kadın eli değmesinden gurur duyduklarını da ifade eden Başkan Subaşıoğlu, Türkiye’nin gelişmesi için daha fazla çalışıp, üretilmesi gerektiğini de hatırlattı.
Gerçekleşen ziyaretler Başkan Subaşıoğlu’nun kadın çalışanlara hediye takdim etti.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.