Başkan Taşçı: “Akademisyenler gençlere ışık olacak”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Taşçı: “Akademisyenler gençlere ışık olacak”
02 Mar 2018 / Cum 17:43
/ 72 Kez Okundu
| |

Kariyer Yolunda Tecrübe konulu söyleşi programında iş adamı ve akademisyenler ile öğrencileri buluşturan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “İş adamlarımız ve akademisyenlerimizin tecrübeleri, gençlerimize ışık olacaktır” dedi

Kariyer Yolunda Tecrübe konulu söyleşi programında iş adamı ve akademisyenler ile öğrencileri buluşturan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “İş adamlarımız ve akademisyenlerimizin tecrübeleri, gençlerimize ışık olacaktır” dedi.
Atakum Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Kariyer Yolunda Tecrübe’ konulu söyleşide, iş adamları ve akademisyenler, tecrübelerini Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) öğrencileriyle paylaştı. Yalı Kafe’de düzenlenen söyleşide, konuşmacıların başarı hikayelerini dinleyen öğrenciler, merak ettikleri konularla ilgili, iş adamları ve akademisyenlere sorular yöneltti.
Atakum Belediyesinin, OMÜ’lü öğrencilere yönelik olarak düzenlediği ‘Kariyer Yolunda Tecrübe’ konulu söyleşide konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Gençlerimiz, eğitimlerini tamamladıktan sonra iş hayatına atılacaklar. İş hayatlarında onları bekleyen zorluklar hakkında bilgi sahibi olmalarını istedik. Bu anlamda her birinin bir başarı öyküsü bulunan iş adamları ve akademisyenlerimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz bu söyleşinin verimli olduğunu düşünüyorum. Hayatımızda en önemli kazanımlardan birisi de tecrübedir. Konuşmalarımız, tecrübelerini öğrenci kardeşlerimizle paylaşarak, gelecek hayallerine ışık tuttu. Önemli bir etkinliğe daha imza atmanın mutluluğunu duyduk” dedi.
Söyleşinin ardından Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı konuşmacılara teşekkür plaketi hediye etti.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.