Başkan Toçoğlu: “Depreme en büyük hazırlık sağlam yapılardır”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Toçoğlu: “Depreme en büyük hazırlık sağlam yapılardır”
28 Şub 2018 / Çar 16:47
/ 61 Kez Okundu
| |

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sivil Savunma Günü ve Deprem Haftası kapsamında AFAD ve çeşitli STK Temsilcileri ile bir araya geldi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sivil Savunma Günü ve Deprem Haftası kapsamında AFAD ve çeşitli STK Temsilcileri ile bir araya geldi.
Başkanlık makamında gerçekleştiril en ziyarete İtfaiye Daire Başkanı Ayhan Orhan Arancı, AFAD İl Müdürü Hüseyin Kaşkaş, SAKE Derneği Başkanı Erdal Aydın, Sakarya Bisikletliler Derneği Başkanı İlhan Ş engel, Sakarya Motosikletçiler Spor Kulübü Başkanı Adem Koç, Dağcılık Spor Kulübü Başkanı Kamil Kuru, SAK-DER Başkanı Selçuk Batman, İHH Sakarya Şubesi temsilcisi Ergün Özdemir, SAKRAD Başkanı Semih Cemil Onsekizoğlu, SABAH Derneği Başkanı İlhan Durgut ve AFAD personeli yer aldı.
Ziyarett en duyduğu memnuniyeti dile getir en Başkan Toçoğlu, “Sakarya her 30 yılda bir ne yazık ki büyük depremler yaşayan bir şehir. En son 1999 depreminde şehrimiz büyük bir zarar gördü. Binlerce vatandaşımız kötü inşa edilmiş yapılar yüzünd en hayatını kaybetti. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizde depremin izlerini silmeye çalışıyoruz. İnanıyoruz ki en büyük deprem hazırlığı sağlam yapı inşa etmektir” dedi.
Sivil Savunma Günü ve Deprem Haftası kapsamında AFAD ve çeşitli STK temsilcileri ile bir araya gel en Başkan Toçoğlu, “Depremde büyük hasar gör en altyapımızı y enid en inşa ediyoruz. Hem güv enlik hem de med eniyet tasavvurumuz açısından kat sınırlaması uyguluyor, yatay mimariyle ön plana çıkan özgün bir şehir ortaya çıkarıyoruz. Afet yönetim altyapımızı güçl endirmek adına çok önemli bir adım attık ve AKOM binamızı hizmete aldık. İtfaiye teşkilatımızı da y eni yerine taşıdık. Çok acı tecrübeler yaşadığımız 99 depremine y enilerinin ekl enmemesi adına var gücümüzle çalışacağız. Şehrimizi y eni yatırımlarla buluşturmaya devam edeceğiz” diye konuştu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.