Başkan Togar’dan Afrin gazisine ziyaret

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Togar’dan Afrin gazisine ziyaret
04 Şub 2018 / Paz 16:05
/ 43 Kez Okundu
| |

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Zeytin Dalı Harekatı’nda bacağından yaralanan Uzman Çavuş Tayfun Bolat’ı evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Zeytin Dalı Harekatı’nda bacağından yaralanan Uzman Çavuş Tayfun Bolat’ı evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Tedavisinin ardından ikamet ettiği Samsun’un Tekkeköy ilçesi Kibarlar Mahallesi’ndeki ailesinin yanına gelen Uzman Çavuş Tayfun Bolat’ı evinde ziyaret eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Afrin gazisine geçmiş olsun dileğinde bulundu. Afrin’de yürütülen operasyonda gösterdiği cesaret, kahramanlık ve fedakarlıktan dolayı Uzman Çavuş Tayfun Bolat’a minnetlerini ifade eden Togar, gaziye Türk bayrağı ile Kur’an-ı Kerim takdim etti. Başkan Togar, “Bilindiği gibi geçen hafta Suriye’nin kuzeyinde oluşturulmak istenen terör koridoruna müdahale etmek, sınır güvenliğini sağlamak, dış tehdit unsurlarının saldırılarını durdurmak ve bölge halkını teröristlerin baskısından, zulmünden kurtarmak maksadıyla Türk Silahlı Kuvvetlerince Suriye’nin kuzeybatısındaki Afrin bölgesinde terör örgütü mensuplarına yönelik ‘Zeytin Dalı Harekâtı’nı başlatmıştı. Tayfun kardeşimiz de operasyona katıldı ve orada gazi oldu. İlçemizin gururu Tayfun kardeşimize hem geçmiş olsun demek hem de teşekkür etmek için ilçe başkanımız ve teşkilatımız ile birlikte ziyaret etmek istedik. Onlar bu vatanın kahraman evlatları ve ülkemizin, şehrimizin ve ilçemizin iftihar vesileleridir. Zeytin Dalı Harekatı’nda teröristlere karşı çarpışan bütün Mehmetçiklerimize Allah güç ve kuvvet versin. Rabbim devletimize ve milletimize zeval vermesin. Allah ordumuzu muzaffer eylesin. Kahraman Mehmetçiklerimizin hepsiyle gurur duyuyoruz. Her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde millet olarak dualarımızı onlara yolluyoruz. İnşallah en kısa zamanda Afrin’de istediğimiz sonucu alacağız ve teröre geçit vermeyeceğiz. Tayfun gibi kahraman gazilerimiz ve silah arkadaşlarında bu yüce ruh var olduğu müddetçe milli birliğimize ve bütünlüğümüze kastedenlerin kirli emellerinin gerçekleşmesi asla mümkün olmayacaktır. Bugüne kadar aziz vatanımızın bekası ve milletimizin selameti için şaadet makamına erişen bütün şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize sağlık ve acil şifa diliyorum” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.