Başkan Toprak’tan sınırdaki askerlere moral

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Toprak’tan sınırdaki askerlere moral
05 Mar 2018 / Pzt 10:05
/ 158 Kez Okundu
| |

Adıyaman’ın Kahta İlçe Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, Afrin sınırında görev yapan askerleri ziyaret ederek moral verdi

Adıyaman’ın Kahta İlçe Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, Afrin sınırında görev yapan askerleri ziyaret ederek moral verdi.
Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında görev yapan Hatay’ın Hassa ilçesinde Afrin sınırının sıfır noktasında bulunan Höyük Hudut Üs Bölgesindeki askerlere moral vermek için ziyaret etti. Ziyarette askerlere Kahta’daki vatandaşların gönderdiği selamları kendilerine ileten Başkan Toprak, Mehmetçiklerin Afrin’den zaferle döneceğini söyledi.
Askerlerin moral ve motivasyonlarının yüksek olduğunu belirten Başkan Toprak, “Operasyona katılan askerlerimize moral vermek ve sürekli yanlarında olduğumuzu belirtmek amacıyla bir ziyaret gerçekleştirdik. Afrin sınırındaki Hassa Höyük Hudut Üs Bölgesindeki ziyaretimizde Mehmetçiklerimize vatandaşlarımızın bizlere emanet ettiği selamlarını kendilerine ilettik. Askerlerimizin moral ve motivasyonlarının çok yüksek durumda. Mehmetçiklerimiz inşallah Afrin’de zaferle dönecektir. Millet olarak devletimizin ve kahraman askerlerimizin her zaman yanındayız. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Allah, Mehmetçiğimizi korusun. Allah, Afrin’de askerlerimize inşallah zafer nasip eyler” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.