Başkan Tuna’dan Keçiören’deki Cumhuriyet Kulesi müjdesi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Tuna’dan Keçiören’deki Cumhuriyet Kulesi müjdesi
12 Kas 2017 / Paz 11:32
/ 49 Kez Okundu
| |

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Keçiören’deki “Cumhuriyet Kulesi”nin akıbeti konusunda, "İlçedeki vatandaş ne istiyorsa o yapılsın

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Keçiören’dekiCumhuriyet Kulesi”nin akıbeti konusunda, "İlçedeki vatandaş ne istiyorsa o yapılsın. Halk yıkın derse yıkılsın, yapılsın derse yapılsın” dedi.
Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, ilçe belediye meclis üyeleri ve AK Parti ilçe teşkilatı ile birlikte Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna’ya, belediye başkanlığı nedeniyle tebrik ziyaretinde bulundu. Ziyarette, ilçedeki yoldan, kentsel dönüşüme ve parklara kadar pek çok konudaki istek ve talepleri bir dosya ile aktaran Ak, “Bizi bu yoğun günde kabul etme nezaketini gösterdiğiniz için teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.
Başkan Tuna’ya, yapımına Keçiören’de 2003 yılında başlanan ve mahkeme kararıyla durdurulmasının ardından yıkılması ve devam edilmesi konusunda bir türlü anlaşmaya varılamayan “ Cumhuriyet Kulesi”nin akıbetinin ne olacağını soran Ak, bu konudaki kendi taleplerini de iletti. Başkan Tuna, konuya ilişkin olarak, “Keçiören’de halk ne istiyorsa o yapılsın. Eğer vatandaş yıkın diyorsa yıkılsın, yapın diyorsa yapılsın. Önce ilçedeki vatandaşın isteği belirlensin. Önemli olan vatandaşın memnuniyeti. Bizim için öncelik o” değerlendirmesini yaptı.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.