Başkan Uysal, gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Uysal, gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi
11 Oca 2018 / Per 15:42
/ 17 Kez Okundu
| |

Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde kahvaltıda bir araya gelme geleneğini bu yılda sürdürdü

Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde kahvaltıda bir araya gelme geleneğini bu yılda sürdürdü.
Burhaniye Belediyesi Taylıeli Cafe’de gazeteciler ile bir araya gelen Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, ”Öncelikle gece gündüz mesai kavramı gözetmeksizin emek harcayan, ter döken tüm basın mensubu arkadaşlarımın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik ediyorum. Gazetecilerin gününü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum”dedi
Gazeteciliğin zor mesleklerinden biri olduğunu belirten Başkan Uysal, “Böyle özel bir günde sizinle beraber olmaktan büyük bir memnunluk duydum. Hep sahadasınız bizleri takip ediyorsunuz. Gerçekten çok zor ve ulvi bir görevi yerine getiriyorsunuz. Basında çalışan sizler her türlü konuyu tarafsız doğru bir şekilde gece gündüz, iklim şartları ne olursa olsun yedi gün yirmi dört saat halkımıza aktarıyorsunuz. Bütün arkadaşlarım görevini en iyi şekilde yapmaya çalışıyor. Körfezimiz için emek veren tüm kardeşlerimizi davet ettik. İnşallah her gününüz güzel geçer. Kamuoyunu basın meslek ve ilkeleri doğrultusunda doğru, tarafsız ve bilgiye dayalı bilgilendiren gazeteciler, çağdaş, gelişmiş ve ileri demokrasilerin yaşandığı ülkelerde her zaman bir temel taşı olarak görülmüştür” dedi.
Sorulan sorulara da içtenlik ile cevap veren Başkan Uysal, ardından gazetecilere hediye takdim etti.
Kahvaltıdan sonra Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Taylıeli Köyüne yaptırılan 5 bin kişilik amfi tiyatroyu dolaşan gazeteciler bol bol fotoğraf çekilerek bu günü ölümsüzleştirdiler.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.