Başkan Yanılmaz;" Elazığ Skylife Dergisi’nde yer alacak"

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Yanılmaz;
11 Mar 2018 / Paz 15:05
/ 91 Kez Okundu
| |

Elazığ’ın özellikleri, güzellikleri ve zenginliklerinin uçak içi dergisi Skylife’da yer alacağını belirten Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Harput’un UNESCO dünya miras listesine girmesiyle ilgili çalışmaların son hızla devam ettiğini söyledi

Elazığ’ın özellikleri, güzellikleri ve zenginliklerinin uçak içi dergisi Skylife’da yer alacağını belirten Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Harput’un UNESCO dünya miras listesine girmesiyle ilgili çalışmaların son hızla devam ettiğini söyledi.
Elazığ, uçak içi dergisi olan Skylife Dergisi’nde yer alacak. Bu kapsamda Elazığ’a gelen derginin ekibi başta Harput olmak üzere birçok yerin fotoğrafını çekerek, kent hakkında bilgiler aldı. Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’da ekiple bir araya geldi.
Harput’un 4 bin yıllık kadim bir şehir olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, “Medeniyetler, kültür ve sanatın birleştiği bir kent. Elazığ’ın özelliklerini, güzelliklerini ve zenginliklerin Sklife Dergisi’nde yer alsın istedik. Bu kapsamda belediye olarak Skylife Dergisi yetkililerin ilimize davet ettik. 2 gündür ilimizi geziyorlar ve çekimlerimi yapıyorlar. Güzelliklerini fotoğraflıyorlar. İnşallah önümüzdeki aylarda Skylife Dergisi’nde ilimizin tüm güzelliklerini ve özelliklerini orada görme imkanı olacak” dedi.
UNESCO çalışmalarının son hızla devam ettiği aktaran Başkan Yanılmaz, “Bu anlamada İstanbul ve Ankara birçok toplantılar yapmıştık. Akabinde Paris’te ilimizi tanıtmıştık. Geçen hafta yapmış olduğumuz görüşmelerde Harput’un UNESCO dünya miras listesine girmesiyle ilgili çalışmaların son hızla devam ettiğini gördük” diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.