Başkan Yavaş: ’Her şey Çanakkale için’

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Yavaş: ’Her şey Çanakkale için’
26 Oca 2018 / Cum 14:38
/ 97 Kez Okundu
| |

Çanakkale’nin Lapseki ilçesine bağlı Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş, EMITT Turizm Fuarı’nda ziyaretçilerine kapılarını açan Çanakkale standını ziyaret etti

Çanakkale’nin Lapseki ilçesine bağlı Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş, EMITT Turizm Fuarı’nda ziyaretçilerine kapılarını açan Çanakkale standını ziyaret etti.
İstanbul TÜYAP’ta düzenlenen ve 85 ülkeden 4 bin 800 katılımcıyı ağırlayan 22. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Çanakkale ilgi odağı oldu. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın 2018’i ’Troia Yılı’ olarak ilan etmesi dolayısıyla Çanakkale standı ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Fuarın açılış gününde Çanakkale standını ziyaret eden Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş, "Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın 2018’i Troia Yılı olarak ilan etmesi şehrimizin Türkiye ve dünyada tanıtımı açısından çok önemli bir gelişme. Bizler Çanakkale’nin yerel idarecileri olarak tüm alanlarda ‘Her şey Çanakkale için’ prensibiyle hareket ediyoruz. Fuarda Çanakkale standına çok yoğun ilgi var. Kentimiz 2018 Troia Yılı vesilesiyle dilerim hak ettiği değeri bulur” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.