Başkan Yavaş’tan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Yavaş’tan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı
07 Mar 2018 / Çar 17:33
/ 59 Kez Okundu
| |

Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, kadınların hayatın her alanında aktif olması gerektiğinin altını çizerek, "Unutulmamalıdır ki kadınlarımızın elde ettiği başarılar hepimiz için ilham kaynağıdır" dedi

Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, kadınların hayatın her alanında aktif olması gerektiğinin altını çizerek, "Unutulmamalıdır ki kadınlarımızın elde ettiği başarılar hepimiz için ilham kaynağıdır" dedi.
Başkan Yavaş, yazılı olarak yaptığı açıklamada; " Daha yaşanabilir bir dünya için kadınlarımızın hayatın her alanında aktif olmaları en büyük temennimizdir. İş gücü ve istihdamda kadınlarımıza daha fazla yer verilmesi toplumsal hedefimiz olmalıdır. Unutulmamalıdır ki kadınlarımızın elde ettiği başarılar hepimiz için ilham kaynağıdır. Toplum için üreten, hayata değer katan tüm kadınlarımız başımızın tacıdır. Bu duygu ve düşüncelerle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum" diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.