Başkan Yazıcı: “Devletin kapıları vatandaşa sonuna kadar açık”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Yazıcı:  “Devletin kapıları vatandaşa sonuna kadar açık”
15 Mar 2018 / Per 12:06
/ 91 Kez Okundu
| |

Hani Kaymakamı ve Belediye Başkanı Şaban Arda Yazıcı, ilçeye bağlı köyleri ziyaret ederek, "Kaymakamlık ve Belediye devletimizin halka açılan hizmet kapılarıdır ve sonuna kadar vatandaşımıza açıktır" dedi

Hani Kaymakamı ve Belediye Başkanı Şaban Arda Yazıcı, ilçeye bağlı köyleri ziyaret ederek, "Kaymakamlık ve Belediye devletimizin halka açılan hizmet kapılarıdır ve sonuna kadar vatandaşımıza açıktır" dedi.
Hani İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Şaban Arda Yazıcı, ilçeye bağlı Anıl, Kalaba, Belen ve Topçular Mahallelerinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Vatandaşlar tarafından sevinçle karşılanan Yazıcı, mahallelerdeki okulları da ziyaret ederek okul müdürleri ve öğretmenlerden okulların fiziki durumu, eğitim ve öğretim ile ilgili eksiklikler ve talepler hakkında bilgi aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde gerçekleştirilen okuma yazma kurslarına katılan kadın kursiyerlerin ders gördüğü sınıfları da ziyaret eden Yazıcı kursiyerle sohbet ederek, kurs hakkında bilgi aldı.
İlçe merkezi başta olmak üzere tüm kırsal mahallelerde oturan vatandaşların devlet nezdinde birinci sınıf vatandaş olduğunu ifade eden Yazıcı, “Kırsal mahallelerde yaşanan sorun ve sıkıntıların ivedilikle çözülmesi için ne gerekiyorsa Hani Kaymakamlığı ve Hani Belediyesi olarak hazırlanan yatırım programı çerçevesinde yapacağız. Kaymakamlık ve Belediye devletimizin halka açılan hizmet kapılarıdır ve sonuna kadar vatandaşımıza açıktır" dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.