Başkan Yemenici, din görevlileri ile bir araya geldi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Yemenici, din görevlileri ile bir araya geldi
19 Ara 2017 / Sal 12:02
/ 59 Kez Okundu
| |

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Akçakoca Müftülüğünde görevli din görevlileri ile kahvaltıda buluştu

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Akçakoca Müftülüğünde görevli din ileri" href="/tag/gorevl ileri/">görevl ileri ile kahvaltıda buluştu.
Başkan Cüneyt Yemenici ilçede görev yapan din ileri" href="/tag/gorevl ileri/">görevl ileri ile bir araya geldi. Etkinliğe Akçakoca Müftüsü Mehmet Taşcı, Düzce İGM Meclis Başkanı Dursun çakır, İGM üyesi Ayfer Yılmaz, belediye Meclis üyeleri, AK Parti ilçe Başkanı Dergah Akça ve Yönetim kurulu üyesi Yaşar Hoşbaş ile din ileri" href="/tag/gorevl ileri/">görevl ileri katıldı. Akçakoca Belediyesi Nikah Salonunda yapılan kahvaltıda “Din ileri" href="/tag/gorevl ileri/">görevl ilerinin her zaman vatandaşın yanında ve hizmetinde olduğunu, görevlerinin kutsal bir emanet taşıdığını, toplumsal dayanışmada çok önemli bir rol üstlendiklerini” diyen Belediye Başkanı Yemenici, din ileri" href="/tag/gorevl ileri/">görevl ilerine Akçakoca belediyesinin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
Akçakoca Müftüsü Mehmet Taşcı’da bu imkanı kend ilerine sağlayan Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’ye personeli adına teşekkür etti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.