Başkan Yılmazer: "Bugünün minikleri, yarının büyükleri siz olacaksınız"

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Yılmazer:
05 Şub 2018 / Pzt 16:17
/ 65 Kez Okundu
| |

Sapanca Belediye Başkanı Doç

Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, Gazipaşa İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencilerini sınıflarında ziyaret etti.
Okul Müdürü Selahattin Çağır eşliğinde minik öğrencileri ziyaret eden Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, öğretmenleri Songül Aksu Yıldırım ve Ayşenur Korkmaz’dan öğrenciler ve eğitimleri hakkında bilgi aldı. Göreve geldikten sonra her fırsatta bütün okulları ziyaret eden Yılmazer, sıkıntıları yerinde görme fırsatı bulduklarını ve ihtiyaçların karşılanması için gerekli çalışmaları başlatarak, eğitime hizmet halka hizmettir bilinciyle okulların ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını aktardı. Minik öğrenciler ile yakından ilgilenen Başkan Yılmazer, “Bugünün minikleri, yarının büyükleri siz olacaksınız. Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Her biriniz bizler için çok değerlisiniz, ileride hepinizin iyi bir aile ferdi ve meslek sahibi olmanızı temenni ediyorum” dedi.
Başkan Yılmazer minik öğrencilerle fotoğraf çekilip hediyelerini taktim etti. Okul Müdürü Selahattin Çağır, anasınıfı öğretmenleri Songül Aksu Yıldırım, Ayşenur Korkmaz ve öğrencilere eğitim dönemlerinde başarılar diledi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.