Başkent’te şehit yakınlarına bedava tıraş kampanyası

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkent’te şehit yakınlarına bedava tıraş kampanyası
07 Mar 2018 / Çar 12:15
/ 45 Kez Okundu
| |

Ankara Berberler Odası ve Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı, şehit ve gazi aileleri için ‘bedava tıraş’ kampanyası başlattı

Ankara Berberler Odası ve Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı, şehit ve gazi aileleri için ‘ bedava tıraşkampanyası başlattı.
TEDAŞ Misarfirhanesi’nde Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı tarafından imzalanan protokolle şehit ve gazi aileleri için ‘ bedava tıraşkampanyası başlatıldı. Protokolün imza töreninde konuşan Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sezayi Kara, "Huzur içinde yaşadığımız ve özgürce nefes aldığımız bu vatanı bizim için canları pahasına savunan şehit ve gazilerimize şükranlarımı iletiyorum. Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı ile imzalayacağımız protokolün ardından Ankara sınırları içindeki tüm berberlerde gazilerimiz ve şehit yakınlarımız ücret ödemeden tıraş olabileceklerdir” dedi.
Kara, kampanyanın 6 ay süre ile başlayıp, devamının da daha sonra geleceğini vurgulayarak, “Şehit yakınlarımız için ne yapsak az bunu biliyoruz ama biz de kendi meslek grubumuz olarak elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz’’ ifadelerini kullandı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.