Başörtüsü ile çektiği videolarla fenomen oldu! Esra Rabia Ünal fuhuştan yakalanmış

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başörtüsü ile çektiği videolarla fenomen oldu! Esra Rabia Ünal fuhuştan yakalanmış
#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
06 Tem, 2023 / Per 10:53
/ 8.456 Kez Okundu
| |

Sosyal medya üzerinden başörtüsü ile çektiği uygunsuz videolarla fenomen olan Esra Rabia Ünal'ın geçmişi ortaya çıktı. Ünal'ın fuhuş yapmak suçundan gözaltına alındığı ve normal hayatında başörtülü olmadığı ortaya çıktı.

Başörtüsü takarak sosyal medyada yayınladığı twerk videosu ile ünlenen Esra Rabia Ünal isimli instagram fenomoninin daha önce bir fuhuş operasyonunda yakalandığı ve gerçek adının da Ayşe Bolhatoğlu tespit edildi. 

Başörtüsü takarak "twerk" videosu çeken ve bu video aracılığı ile yüz binlerce takipçiye ulaşan Esra Rabia Ünal isimli kişinin daha önce fuhuş yapmak suçundan gözaltına alındığı ve normal hayatında başörtülü olmadığı ortaya çıktı. 

Başörtülü Twerk dansçısı fuhuş sabıkalısı çıktı

Sosyal medyada Esra Rabia Ünal adıyla tanınan kişinin 2018'de Adana Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan operasyonda gözaltına alınan Ayşe Bolhatoğlu'nun sosyal medya üzerinden anlaştığı kişilerle fuhuş yaptığı ve fuhşa yer temin ettiği tespit edilmişti.

Lüks otellerde VIP fuhuş yapmış

O dönem lüks otellerde VIP fuhuş yaptığı tespit edilen "Pembe Panter" lakaplı Ayşe Bolhatoğlu'nun ayrıca sosyal medya üzerinden müşterileriyle görüntülü olarak görüştüğü tespit edilmişti.

Fuhuş görüşmeleri kayıt altında

"Fuhuş yapmak, fuhşa yer temini etme" suçlarından da kaydı olduğu, fuhşa yer temin ettiği kişilerden de para aldığı iddia edilen Ayşe Bolhatoğlu adliyeye sevk edilmişti.

İsimler bile çok dikkatli seçiliyor

Ayşe Bolhatoğlu'nun milli değerlerin içinin boşaltılması operasyonunun bir parçası olduğu tespit edilirken, seçilen sahte isme kadar birçok detayın özenle seçildiği öğrenildi.

Benzer profildeki şahısların "Rabia", "Sümeyye", "Esma" gibi daha çok muhafazakar vatandaşların kullandığı isimleri tercih ettiği belirlenirken, bu isimlerle fenomenleştirildikleri tespit edildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.