Batman’da Pinokyo çocuk oyununa yoğun ilgi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Batman’da Pinokyo çocuk oyununa yoğun ilgi
26 Mar 2018 / Pzt 15:44
/ 67 Kez Okundu
| |

Sinema gösterimi ve çocuk tiyatro etkinlikleri ile çocukların eğlenerek öğrenmesine yönelik programlar hazırlayan Batman Belediyesi, çocukların tiyatro ve sinema kültürüyle beslenmesine katkı sağlıyor

Sinema gösterimi ve çocuk tiyatro etkinlikleri ile çocukların eğlenerek öğrenmesine yönelik programlar hazırlayan Batman Belediyesi, çocukların tiyatro ve sinema kültürüyle beslenmesine katkı sağlıyor.
Her ay yenilenerek düzenlenen kültürel ve sanatsal etkinliklerle Batman’ın kültürel ve sosyal yaşamına önemli katkılar sunan Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, mart ayı etkinlikleri kapsamında “ Pinokyo” adlı çocuk oyununu Batmanlı çocuklarla buluşturdu. Hafta sonunda çocukları ile eğlenceli dakikalar geçirmek isteyen ebeveynlerin ilk durağı haline gelen Belediye Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde, bu hafta sonu sahnelenen “ Pinokyo” adlı çocuk tiyatrosu ile yüzlerce çocuk keyifli dakikalar geçirdi. Hafta sonu iki kez sahnelenen tiyatro oyununu beğeniyle izlediklerini belirten minikler ve aileleri, bu tür eğitici ve eğlenceli çalışmaların çocukların gelişimine büyük katkı sağladığını vurgulayarak Belediye yönetimine teşekkür etti.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.