Bayraklı’da evcil hayvanlar için ‘Pati Park’

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bayraklı’da evcil hayvanlar için ‘Pati Park’
18 Ara 2022 / Paz 11:23
/ 41 Kez Okundu
| |

Bayraklı Belediyesi, evcil hayvanlar için özel tasarlanan köpek parklarıyla hayvanseverlerden tam not aldı. İlçeye yerel seçimlerden bu yana iki yeni köpek parkı kazandıran Başkan Serdar Sandal, “Hayatı paylaştığımız can dostlarımız için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Sokak hayvanlarının barınma ve beslenme sorunlarına yönelik projelerini aralıksız sürdüren Bayraklı Belediyesi, sahipli can dostlar için de ilçeye kazandırılan köpek parklarıyla hayvanseverlerin takdirini topladıManavkuyu Mahallesi’nde bulunan Hasan Ali Yücel Parkı’ndaki bin 475 metrekare alana sahip köpek parkına 12 adet parkur elemanı yerleştirildi. Soğukkuyu Mahallesi’ndeki Şehit Kara Pilot Ümit Özerli Parkı içine de 285 metrekarelik köpek parkı inşa edilerek 6 adet parkur elemanı monte edildi. Çalışmalar hayvanseverlerin beğenisini kazandı, vatandaşlar Bayraklı Belediyesine teşekkür etti. Değerlendirilebilecek alanlara yeni köpek parklarının kazandırılması için çalışmaların süreceği belirtildi.

Destekler sürecek
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Bu dünyada yalnız değiliz. Hayatı can dostlarımızla birlikte paylaşıyoruz. Bize düşen görev onların temel ihtiyaçlarını karşılamanın yanında elimizden geldiğince hayatlarını da kolaylaştıracak, sosyalleşmelerini sağlayacak işler yapmak. Bu doğrultuda hayvan dostu belediye olarak ilçemizdeki sokak hayvanlarına da sahipli can dostlarımıza da imkanlarımız dahilinde desteklerimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.