Bayramda Çorlu’da yarım milyon kişi bedava taşındı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bayramda Çorlu’da yarım milyon kişi bedava taşındı
05 Eyl 2017 / Sal 11:52
/ 59 Kez Okundu
| |

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde 4 günlük Kurban Bayramı süresince yaklaşık yarım milyon kişi toplu taşıma hizmetinden ücretsiz faydalandı

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde 4 günlük Kurban Bayramı süresince yaklaşık yarım milyon kişi toplu taşıma hizmetinden ücretsiz faydalandı.
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan TEKPARK A.Ş. tarafından Çorlu şehir merkezinde verilen toplu taşıma hizmeti bayram süresinde ücretsiz olarak sunuldu. Kurban Bayramı’nın birinci günü olan 1 Eylül gününden itibaren bayramın sona erdiği 4 Eylül 2017 Pazartesi günü gece yarısına kadar Çorlu’da yaşayan vatandaşlar şehir merkezindeki toplu taşıma hizmetinden ücretsiz faydalandı.
İlçede ücretsiz toplu taşıma hizmetinden 4 günlük bayram tatili süresince yaklaşık 500 bin kişi yararlandı. Ücretsiz toplu taşıma hizmeti ile aile bütçesine küçük de olsa bir katkı sunan TEKPARK A.Ş. ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi böylece bayram süresinde yaklaşık 500 bin kişiyi ücretsiz taşıyarak yaklaşık bir milyon liralık katkı sunmuş oldu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.