Bedelli Askerlik Ücretine Zam Geliyor! Ne Kadar Zam Yapılacak, Ne Zaman Açıklanacak?

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bedelli Askerlik Ücretine Zam Geliyor! Ne Kadar Zam Yapılacak, Ne Zaman Açıklanacak?
#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
24 Haz 2024 / Pzt 18:11
1 dk okuma / 3.520 Kez Okundu
| | |

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), bedelli askerlik bedel ve ek tutarının 1 Temmuz itibarıyla güncelleneceğini duyurdu. Bu tarihten sonra bedelli askerlik ücreti ne kadar olacak? Zam oranı ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

MSB'den yapılan açıklamada, mevcut bedel tutarı üzerinden Bedelli askerlik hizmetine müracaat etmek isteyen yükümlülerin 28 Haziran 2024 tarihine kadar müracaat ve ödeme işlemlerini tamamlamaları gerektiği vurgulandı. 28 Haziran'dan sonra yapılacak müracaatlarda 1 Temmuz'daki güncellenmiş bedel geçerli olacak.

Peki zam oranı Ne Zaman Açıklanacak?

Bedelli askerlik ücretindeki zam oranı, memur maaş zammına göre belirleniyor. Memur maaş zam oranı Temmuz ayında açıklanacağı için, bedelli askerlik ücretindeki zam oranı da o tarihte netleşecek.

Tahmini zam oranı Ne Kadar?

Memur maaşlarına yüzde 49,25 zam yapılması halinde Bedelli askerlik ücretinin 182 bin 609 liraya yükselmesi bekleniyor. zam oranının yüzde 50'yi aşması halinde ise ücret 200 bin lirayı aşabilir.

Bedelli askerlik İçin Son Fırsat!

Mevcut bedel tutarından yararlanmak isteyenler için 28 Haziran son tarih! Zam oranı netleştikten sonra bedelde artış olması bekleniyor. Bu nedenle, Bedelli askerlik yapmak isteyenler için 28 Haziran'dan önce müracaat ve ödeme işlemlerini tamamlamak avantajlı olacaktır.


GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.