Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu eski sanayi sitesi esnafını ziyaret etti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu eski sanayi sitesi esnafını ziyaret etti
09 Kas 2023 / Per 16:37
/ 5 Kez Okundu
| |

Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, eski sanayi sitesinde tamamlanan asfalt çalışmalarında incelemelerde bulunarak, sanayi esnafıyla bir araya geldi.

Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, eski sanayi sitesinde tamamlanan asfalt çalışmalarını inceledi. Görevlilerden bilgiler alan Başkan Vidinlioğlu, ardından eski sanayi sitesinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti. Ziyarette Başkan Vidinlioğlu, eski sanayi sitesinde yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.
Kastamonu’nun yarınları için çalışmaların aralıksız sürdüğünü vurgulayan Başkan Vidinlioğlu, “Kastamonu’muzun kalkınması adına esnafımız ve hemşehrilerimizle gerçekleştirdiğimiz istişareleri değerli buluyoruz. Ortak akıl ile hareket ediyor, çağa ayak uydurabilen bir Kastamonu için mücadele ediyoruz. Esnafımıza bol ve bereketli kazançlar diliyorum. Burada yaptığımız asfalt çalışmalarını tamamladık. Eksikliklerle ilgili esnaflarımızla fikir alışverişinde bulunduk. Kastamonu Belediyesi olarak tarihten aldığımız güç ve hemşehrilerimizin desteğiyle daha nice güzel işlere imza atacak, yılların eksikliklerini hızla gidermeye devam edeceğiz. Sanayi esnafımıza güler yüzleri ve hoş sohbetleri için çok teşekkür ediyorum. Kastamonumuzu hedeflerine hep birlikte ulaştıracağız” diye konuştu.
Sanayi esnafları, Başkan Vidinlioğlu’na şehre kazandırılan projelerle ilgili teşekkür etti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.