Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’ndan kursiyerlere anlamlı hediye

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’ndan kursiyerlere anlamlı hediye
12 Oca 2018 / Cum 15:55
/ 58 Kez Okundu
| |

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Çamlıtepe Aile Merkezinde Kur’an-ı Kerim eğitimi gören kursiyerlere Kuran-ı Kerim hediye etti

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Çamlıtepe Aile Merkezinde Kur’an-ı Kerim eğitimi gören kursiyerlere Kuran-ı Kerim hediye etti.
Sosyal tesislerde verilen eğitimleri yerinde görmek için Çamlıtepe Aile Merkezine ziyarette bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu ve Şehitkamil İlçe Müftüsü Ömer Keskin, Kur’an-ı Kerim kursunda eğitim gören kursiyerlerle bir süre sohbet etti. İlçe Müftüsü Ömer Keskin ile birlikte eğitim gören kursiyerlere tek tek Kuran-ı Kerim hediye eden Kur’an-ı kerim okumalarını istedi.
Aile merkezine Kur’an-ı Kerim öğrenmeye geldiklerini ifade eden kursiyerler ise, "Şehitkamil Belediyemizin açmış olduğu aile merkezine gelerek, Kur’an-ı Kerim öğreniyoruz. Hocalarımız, bize dinimizle ilgili çok güzel bilgiler öğretiyorlar. Boş vakit geçireceğimize Kur’an-ı Kerim öğreniyoruz, dini bilgiler öğreniyoruz. Burada öğrendiklerimiz ile yararlı ve faydalı bireyler yetiştirmeye gayret gösteriyoruz. Bugün de Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu bizleri ziyaret ederek, Kur’an-ı Kerim hediye etti. Bizim için verilmiş en güzel hediye. Katkılarından dolayı Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz" dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.