Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci: “Projeleri örnek gösterilen bir şehir haline geldik”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci: “Projeleri örnek gösterilen bir şehir haline geldik”
06 Mar 2018 / Sal 14:40
/ 86 Kez Okundu
| |

Belediye Başkanı Kırşehir Barosu avukatlarına Kırşehir’in örnek gösterilen bir proje şehri haline geldiğini yaptığı görsel sunumla anlattı

Belediye Başkanı Kır şehir Barosu avukatlarına Kır şehir’in örnek gösterilen bir proje şehri haline geldiğini yaptığı görsel sunumla anlattı.
Göreve başladığı 2009 yılı itibari ile yaptığı çalışmaları anlatan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, toplumun her kesimi ile farklı periyotlarda bir araya gelerek Kır şehir’de yapılan çalışmaları ve projeleri anlatıyor.
Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezinde baro avukatlarını ağırlayan ve çalışmalarını anlatan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kır şehir’in projeleri örnek gösterilen bir şehir haline geldiğini söyledi.
Belediye Başkanı Bahçeci, açıklamasında, "Faaliyet sunumlarımızı her sene düzenli olarak yapıyoruz. Bu senede her yıl olduğu gibi sizlerle bir araya gelelim ve bilgilendirme yapalım istedik.
Üç aya yakın şehrimizin her kesimine sunumla neler yapıyoruz, neler yapacağız, belediyemizin son durumu nedir? Çalışmalarımız hakkında bilgi verip görüş ve önerileri almaya çalışıyoruz.
Dokuz yıldır toplantıları aksatmadan yapıyoruz ve en faydalandığımız toplantılardan birisi, halkın istikametini çizmediği yöneticiler, gemiyi karaya oturtmaya mahkûmdur.
Halkımızı dinlemezsek, halk bizden ne istiyor, neyi istemiyor, neyi eleştiriyor bunları bilmezsek o zaman yerel hizmet politikamızı doğru üretemeyiz. Bu istişare toplantıları bizim için son derece önemli ve kıymetlidir”dedi.
Altyapı çalışmaları ile zorlu bir dönemeçten geçildiğini aktaran Belediye Başkanı Bahçeci, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Şehrimize vizyon kazandırmak için çalışmalarımızı gece gündüze yapıyoruz. İşimizi doğru yaptıktan sonrada kimin ne dediği çok da fazla önemli değil. Şehir merkezinde asfaltı ve alt yapıyı bitirdik.
Peyzaja biz çok önem veriyoruz. Peyzaja önem veren bir belediyeyiz. Peyzaj işini tamamını biz kendimiz yapıyoruz. Kent Park’ın ve yaptığımız parkların bütün peyzaj işini kendimiz yaptık. Caddelerimize çok önem veriyoruz ve ağaçlandırıyoruz.
Çarşıda belirli kesim yapılan işleri eleştirmek için gündem değiştirmek için uğraşıyor ama bunlar olağan şeyler. Kaldırımlar bitti, trafik sistemi, tek yön uygulamaları, otobüs ulaşımı bunları hızlı bir şekilde oturtturmamız lazım ki bu yaptığımızın değeri olsun. Bisikletleri, toplu taşımaları hayat geçiremezsek yaptığımız hiç bir şeyin kıymeti yok hepsi çöpe gider.
Daha fazla yatırım yapmak için bütçemizi zorluyoruz ve iyi idare etmeye gayret ediyoruz. Dokuz yıldır belediyede başkan yardımcılarımız, birim müdürlerimizle birlikte gece gündüz çalışıyoruz. Belediyecilik bir ekip işi. Ekip olmazsa belediye başkanı hiç bir şey yapamaz.
Hayali olmayanın projesi olmaz, projesi olmayanın eseri olmaz, eseri olmayanın tarihte yeri olmaz. Bu şehirde yaşıyoruz. Bu şehrin güzelleşmesi bizi ilgilendiriyor. Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezine 40 milyon para harcandık ve üç yılda bitirdik.
Biz bir işin ya en iyisini yapmaya gayret ediyoruz. Ya da yapmıyoruz. İşimizi yapıyor olmak için yapmıyoruz. Türkiye’de adından söz ettirilen projelere imza atıyoruz. Türkiye’nin en güzel Kültür Merkezine sahip oldu Kır şehir. Başbakan Binali Yıldırım, ’belediye başkanları toplantısında park yapacaklar Kır şehir’de Yaşar beyin yaptığı parkı görmeden park yapsın’ diyerek övgü ile bahsetti.
Toz ve çamur ile söz ettirilen bir şehirden, projeleri örnek gösterilen bir şehir haline geldik. Bütün gayemizde güzel bir şehir oluşturmak. Çocuklarımıza daha güzel bir şehir bırakmak.
Bu ülke hepimizin. Bu şehir hepimizin. Allah kimseyi vatansız bırakmasın. Vatanı olmayanın ne inancı olur, ne ideali olur. Ne namusu, ne geleceği, ne evi, ne ocağı hiç bir şeyi olmaz.
Biz bir birimize sıkı sıkı sarılmak zorundayız. Farklı düşüncelerimiz olabilir. Siyasi görüşlerimiz de farklı olabilir. Bana oy vermeyebilirsiniz. Ben dokuz yıldır hiç bakmadım, hiçte bakmamda. Bizler kadere iman etmişiz. Allah, ne olacağımız bilir.
Bize düşen ne, bize bir sorumluluk yüklemiş Belediye Başkanı olarak. Vatan haini olmak için terörist olmaya gerek yok. Kim işini iyi ve hakkı ile yapmıyorsa vatan hainidir. Bu şehre vizyon katmak için, umut olabilmek için çalışıyoruz"





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.