Belediye ‘Dua Tepesi’ni düzenledi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Belediye ‘Dua Tepesi’ni düzenledi
09 Oca 2018 / Sal 11:40
/ 159 Kez Okundu
| |

SİİRT (İHA) – Siirt’in Tillo Belediyesi, ilçe merkezine bir kilometre uzaklıktaki yer alan, İbrahim Hakkı Hazretleri’nin hocası İsmail Fakirullah Hazretleri’nin ibadet etmek için gittiği inanılan ve adına da "Dua Tepesi" denilen alanı düzenleyerek hizmete açtı

SİİRT (İHA) – Siirt’in Tillo Belediyesi, ilçe merkezine bir kilometre uzaklıktaki yer alan, İbrahim Hakkı Hazretleri’nin hocası İsmail Fakirullah Hazretleri’nin ibadet etmek için gittiği inanılan ve adına da "Dua Tepesi" denilen alanı düzenleyerek hizmete açtı.
Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın, ilçeye bir kilometre uzaklıkta Hassa Hatun külliyenin üst kısmında ve bir yönü Botan Vadisine bakan yüksek yamaçta yer Dua Tepesi’nin 250 yıl önce İbrahim Hakkı Hazretlerinin Hocası İsmail Fakirullah tarafından ibaret edildiği dua tepe olarak bilindiğini söyledi. Aydın, tepeye giden yolun belediye tarafından genişletildiğini ve ilkbaharla birlikte asfaltlanacağını, etrafı kapatılarak giriş kapısı yapıldığını söyledi. Alanın düzenlenmesi ile birlikte birçok vatandaş ailesiyle bu alana gelerek ibaret ettiği gözlendi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.