Belediye İş Sendikası ile Kızılcahamam Belediyesi arasında toplu iş sözleşmesi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Belediye İş Sendikası ile Kızılcahamam Belediyesi arasında toplu iş sözleşmesi
23 Mar 2018 / Cum 13:48
/ 100 Kez Okundu
| |

Belediye İş Sendikası ile Kızılcahamam Belediyesi arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı

Belediye İş Sendikası ile Kızılcahamam Belediyesi arasında toplu sözleşmesi imzalandı.
Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, Belediye İş Sendikası ile Kızılcahamam Belediyesi arasında toplu sözleşmesi imza töreninde yaptığı konuşmada, söylemlerinin arkasında duran, alın terini ve barışını her şeyin üzerinde tutan bir anlayışla hizmet edildiğini d ile getirdi. Güney, "Göreve geldiğimiz günden beri ödeyeceğimiz rakamları d ile getirmedik, mevcut koşullarda zamanında ödeyeb ileceğimiz rakamların en iyisini çimize sunduk. Sunduğumuz vaatlerin sonrasında asla mazeret üretmedik. Para yok ded iler ama biz göreve geldiğimiz ilk günden bu güne kadar maaşlarını gününde ödedik bunu nasıl yaptığımızın değerlendirmesini çiye ve halkımıza bırakıyorum" ifadelerini kullandı.
" Kızılcahamam Belediyesinin ülkenin örnek belediyelerinden biri haline getirmede büyük emeği olan ç ilerimize bu ves ile ile teşekkürlerimi, minnettarlığımı ifade etmek istiyorum" diyen Güney, Kızılcahamam Belediyesinin başarı formülünü çisi, memuru ve diğer tüm çalışanları ile birlikte inanarak çalışmak olarak açıkladı.
Güney, sözlerine şöyle devam etti:
"Hem çimiz, hem sendikamız, hem biz birbirimizi biliyor ve tanıyoruz. Amacımız aynı, isteğimiz bir aynı yerden baktığımız için sorun yaşamıyoruz. İşç ilerimizden tek isteğimiz lerini en iyi şekilde lerine değer katarak yapmaları."
Belediye İş Sendikası Ankara Şube Başkanı Mehmet Güngören, " İşçinin emeğini koruyan, kollayan bir belediye anlayışı var Kızılcahamam Belediyesinde. İşç ilerimizin alın terlerinin, emeklerinin karşılığını kurumadan almalarından dolayı başkanımıza teşekkür ederim. Sözleşmede emeği geçen Mali Hizmetler Müdürü Muammer Sarıoğlu, Mali Hizmetler Müdür Vekili Gürol Demirhan, Yönetim Kurulumuz Hayrettin Akar, Temsilcimiz Necip Çakır’a sendikasına güvenen tüm çi kardeşlerime teşekkür ederim" dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.