Belediye kendi çiçeğini ve malzemelerini kendi üretiyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Belediye kendi çiçeğini ve malzemelerini kendi üretiyor
01 Şub 2018 / Per 12:23
/ 22 Kez Okundu
| |

Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde, şehrin muhtelif yerleri ile park, mesire alanlarında kullanılan çiçek, bank, oturma grupları, ahşap çiçeklik ve çöp kovaları, pergoleler ve demir ferforjeleri belediye tarafından üretiliyor

Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde, şehrin muhtelif yerleri ile park, mesire alanlarında kullanılan çiçek, bank, oturma grupları, ahşap çiçeklik ve çöp kovaları, pergoleler ve demir ferforjeleri belediye tarafından üretiliyor.
Uzunköprü Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından imal edilerek hazırlanan taksi durakları ve mahalle muhtarlıkları ile köylere yapılan bekleme duraklarının montajı da gerçekleştiriliyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ise, mevsimlik çiçek ve gül yetiştirilerek ekimleri yine kendi" href="/tag/ kendi/"> kendi personelleri tarafından gerçekleşiyor.
Uzunköprü Belediye Başkanı Av. Enis İşbilen, yürüttükleri tüm çalışmalarda üretimi ve tasarrufu ilke edindiklerini ifade etti. İşbilen, "Amacımız Uzunköprü halkına daha az maliyetle daha modern ve daha iyi bir hizmet verebilmek, öz kaynaklarımızı doğru şekilde kullanmaktır” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.