Beşiktaş Belediyesi ‘’ISO 27001 Bilgi Güvenliği Sertifikası’’ aldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Beşiktaş Belediyesi ‘’ISO 27001 Bilgi Güvenliği Sertifikası’’ aldı
08 Kas 2017 / Çar 15:21
/ 29 Kez Okundu
| |

Kaliteden ödün vermemek için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Belediyesi, Uluslararası Standartlar Örgütü’nden, ISO: 27001 Bilgi Güvenliği Sertifikası aldı

Kaliteden ödün vermemek için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Belediyesi, Uluslararası Standartlar Örgütü’nden, ISO: 27001 Bilgi Güvenliği Sertifikası aldı. Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, yaptığı konuşmada kalitenin önemine değindi, Beşiktaş’ın her geçen gün kurumsallaştığını belirtti.
Beşiktaş Belediyesi, mükemmellik yolculuğunda emin adımlarla yürüyor. Geçen sene 2016 yılı içinde 4 yıldıza sahip tek belediye olan Beşiktaş Belediyesi, Uluslararası Standartlar Örgütü’nden, ISO: 27001 Bilgi Güvenliği Sertifikası aldı. Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar sertifikayı A1 Belgelendirme Genel Müdürü Erdem Işıklar’ın elinden aldı.
Kısa bir konuşma yapan Başkan Hazinedar Beşiktaş’ın her geçen gün daha da kurumsallaştığını belirtti ve şöyle devam etti: “ Beşiktaş Belediyesi olarak hizmette kalite standartlarımızı her geçen gün yükselterek vatandaşlarımıza en iyi hizmeti bilgi güvenliğini de dikkate alarak veriyoruz. ISO 27001 Bilgi Güvenliği Sertifikamızı aldığımız için mutluyuz. Amacımız beş yıldızlı bir belediye olmak, inşallah çok yakında gerçekleşecek. Beşiktaş Belediyesi artık liderler yetiştiriyor, son 3 yılda bunun somut örneklerini gördük. Belediye personelimiz, müdürlerimiz hepsi birer lider olma yolunda emin adımlarla yürüyor.”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.