Beykoz Belediyesi, cephedeki Mehmetçiğe "1453" kavanoz bal gönderdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Beykoz Belediyesi, cephedeki Mehmetçiğe
17 Mar 2018 / Cmt 17:29
/ 77 Kez Okundu
| |

Beykoz Belediyesi öncülüğünde bir araya gelen Beykozlular ve sivil toplum kuruluşları, Hatay’ın sınır hattına gelerek Mehmetçiğe moral oldu

Beykoz Belediyesi öncülüğünde bir araya gelen Beykozlular ve sivil toplum kuruluşları, Hatay’ın sınır hattına gelerek Mehmetçiğe moral oldu. Beykozlular, beraberinde getirdikleri "1453" kavanoz balı Mehmetçiğe şifa olsun diye cepheye gönderdi.
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) güçlerinin Afrin’de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı’na doğudan batıya yurdun her köşesinden verilen destek, her geçen gün çığ gibi büyüyor.
Beykoz Belediyesi öncülüğünde bir araya gelen meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları, Beykoz muhtarları, Beykoz Müftülüğü personeli, Arıcılar Birliği ve Beykoz halkı, Mehmetçiğe moral olmak için Hatay’ın sınır hattına geldi. Cephedeki askerlere şifa olması için bin 453 kavanoz bal cepheye gönderilirken Mehmetçik için dualar okundu. Zeytin Dalı Harekatına verilen destek yapılan basın açıklamasıyla kamuoyuna duyuruldu.

" Mehmetçiğe bir nefes Afrin’e ses olmak için Beykoz’dan geldik"
Beykozlular adına açıklamayı yapan Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı Yakup Özbek, " Mehmetçiğe bir nefes Afrin’e ses olmak için Beykoz’dan geldik. Beykoz Belediye başkanı ve Beykoz halkının selamlarını getirdik. Karınca, kararınca bir nefes olmak üzere geldik. Askerimiz, Mehmetçiğimiz çok önemli bir görev ifa ediyorlar, canlarını veriyorlar. O cihatlarını bir nefes bir selam ve bir moral olmak için geldik. Geldik, biz moral bulduk. Gördük ki bizim gibi Türkiye’nin her yerinden çeşitli bölgelerinden gelen binlerce insan var. O, bize ayrıca moral verdi. Gelirken Mehmetçiğimize ikram olsun diye Arıcılar Derneğimizle birlikte bin 453 kavanoz özel Beykoz balı getirdik. Onlara afiyetle şifa olsun diye takdim edeceğiz" dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.