Beylikdüzü Belediyesi Kütüphanelerinde bu yıl kitapseverler 27 bin 235 kitap okudu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Beylikdüzü Belediyesi Kütüphanelerinde bu yıl kitapseverler 27 bin 235 kitap okudu
26 Mar 2018 / Pzt 16:12
/ 109 Kez Okundu
| |

Beylikdüzü Belediyesi tarafından kültür sanat hayatına kazandırılan Beylikdüzü Belediye Kütüphaneleri, Beylikdüzü’ndeki kitapseverlerin ilgi odağı oldu

Beylikdüzü Belediyesi tarafından kültür sanat hayatına kazandırılan Beylikdüzü Belediye Kütüphaneleri, Beylikdüzü’ndeki kitapseverler" href="/tag/ kitapseverler/"> kitapseverlerin ilgi odağı oldu. 2017 yılında, 27 bin 235 kitap okuyucularla buluştu.
Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Kütüphane Bürosu, Kütüphane Haftası dolayısıyla 2017 yılı kitap okuma istatistiklerini araştırarak en çok okunan kitapları açıkladı. Beylikdüzü Belediye Kütüphanelerinde 2017 yılında okunan kitap sayısı 27 bin 235 olarak istatistiklere yansıdı.

Çocukların tercihi ‘Saftirik’, gençlerin ‘Harry Potter’
Beylikdüzü Belediyesi Kütüphane Bürosunun istatistiklerine göre 2017 yılında en çok okunan çocuk kitabının ’Saftirik’ serisi olduğu belirtilirken, gençlerin tercihinin ise ’Harry Potter’ serisi olduğu açıklandı. Yetişkin kitapseverler" href="/tag/ kitapseverler/"> kitapseverlerin ise en çok Sabahattin Ali’nin ‘Kürk Mantolu Madonna’ kitabını okuduğu belirtildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.