Biga’da Dünya Gümrük Günü kutlandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Biga’da Dünya Gümrük Günü kutlandı
27 Oca 2018 / Cmt 11:27
/ 122 Kez Okundu
| |

Çanakkale’nin Biga ilçesinde, Biga Gümrük Müdür Vekili Kenan Palalı müdürlük çalışanları ile birlikte Dünya Gümrük günü nedeniyle Biga Kaymakamı Mustafa Can´ı makamında ziyaret etti

Çanakkale’nin Biga ilçesinde, Biga Gümrük Müdür Vekili Kenan Palalı müdürlük çalışanları ile birlikte Dünya Gümrük günü nedeniyle Biga Kaymakamı Mustafa Can´ı makamında ziyaret etti.
Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen törenin ardından Kaymakam Can´a ziyarette bulunan Gümrük Müdür Vekili Kenan Palalı, gümrük günü kapsamında yapılan etkinliklerle ilgili bilgi verdi. Gümrük İşbirliği Konseyinin ilk toplantısının yapıldığı 26 Ocak 1953 tarihi anısına ‘ Dünya Gümrük Günü´nün kutlandığını belirten Palalı," 27 Temmuz 2012 tarihinden itibaren faaliyete geçen Müdürlüğümüz tarafından her türlü ithalat- ihracat ve transit işlemleri yapılmaktadır. Sorumluluk alanımız, İÇDAŞ limanı, İÇDAŞ Bekirli limanı, Karabiga Belediyesi limanı ve Cenal limanıdır " dedi.
Kaymakam Can’da Gümrük Müdürlüğünde görev yapmakta olan personelin kaçakçılıkla mücadelede çok önemli görev icra ettiklerini, mesai saati fark etmeksizin 7 gün 24 saat özveri ile çalışmalarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.