Birleşik Krallık Bağımsızlık Partisi eski başkanı: “Brexit konusunda ikinci bir referandum olabilir”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
11 Oca 2018 / Per 15:01
/ 89 Kez Okundu
| |

Birleşik Krallık Bağımsızlık Partisi (UKİP) Eski Başkanı Nigel Farage, Bexit için ikinci referandumun yapılması gerektiğini söyledi

birlesik/">Birleşik Krallık Bağımsızlık Partisi (UKİP) Eski Başkanı Nigel Farage, Bexit için ikinci referandumun yapılması gerektiğini söyledi.
Bu sabah açıklama yapan UKİP partisinin eski başkanı ve Brexit’in en büyük savunucularından olan Nigel Farage, "Brexit konusunda ikinci bir referandum olabilir. Bunu İngilizlerin gerçekten Brexit yandaşı olduğunu ispatlamak ve göstermek için yapmalıyız” dedi.
Önceleri eski UKİP lideri her zaman İngiltere’nin Avrupa Birliği’nden çekilmesini istediğini ve ikinci bir referanduma kesinlikle karşı olduğunu belirtirken bugün katıldığı televizyon programında aksini düşündüğünü açıkladı. Fikrini değiştirdiğini söyleyen Farage, “Belki de ikinci bir referandum olmalı. Herkese açıklık getirmek isterim ki İngilizler Brexit’i istiyor fakat ikinci bir referandum herşeye açıklık ve netlik getirecektir. İkinci bir referandumdan çıkan sonuçtan sonra Brexit karşıtı politikacılar nihayet şikayet etmeyi bırakabilir. Benim şahsi fikrime göre, ilk referanduma göre çok daha büyük bir Brexit oylaması sonuçtan çıkar" ifadelerini kullandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.