Borsada Uslu yeniden aday
08 Mar 2018 / Per 13:57
/ 34 Kez Okundu
| |

Ordu’nun Ünye ilçesinde 1 Nisan’da yapılacak olan Ünye Ticaret Borsası seçiminde mevcut Başkan Mustafa Uslu yeniden aday olduğunu açıkladı

Ordu’nun Ünye ilçesinde 1 Nisan’da yapılacak olan Ünye Ticaret Borsası seçiminde mevcut Başkan Mustafa Uslu yeniden aday olduğunu açıkladı.
Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bir açıklama yapan Başkan Uslu, görev süresince yapılanları değerlendirerek yeni dönemde yönetimiyle birlikte aday olduğunu söyledi. Borsaya geldiği günden itibaren yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Uslu, "2013 yılında işlem hacmi olarak Türkiye’de bulunan 113 borsa arasında 31. sırada yer alan Borsamız bugün 27. sıraya kadar yükselmiştir. Genel anlamda bakıldığında bu borsamız adına çok önemli bir mesafedir. Çünkü Ünye Ticaret Borsası 30 tane il borsasından ve 56. ilçe borsasından çok önde bir yerde yer almaktadır. Borsamızı buralara taşıyan ve kurulduğu günden beri fedakarca çalışmalar yapan geçmiş dönemlerde ki yönetim kurulu-meclis başkanlarımıza, üyelerine ve personelimize teşekkür ediyorum” dedi.
Uslu, Karadeniz Bölgesi’nde 13 borsa arasında 6. sırada olduklarını sözlerine ekledi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.