Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı başarılı projeleri ile ödüllendiriliyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı başarılı projeleri ile ödüllendiriliyor
28 Ara 2017 / Per 17:59
/ 36 Kez Okundu
| |

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, geçmişle gelecek arasında köprü kuran ve insan hayatına dokunan 2 önemli projesi ile ödüllendirildi

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, geçmişle gelecek arasında köprü kuran ve insan hayatına dokunan 2 önemli projesi ile ödüllendirildi.
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı görevde olduğu 5 yıl süresince ilçenin geleceğine hitap eden vizyon projeleri, kentin silüetini değiştiren yatırımları, sadece yer altı veya yer üstüne yaptığı yatırımlar ile değil sosyal hayata canlılık kazandıran kültürel etkinlikleri, insanlara ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ düsturu ile yaklaşımı ve sıra dışı çalışma azmi ile gündemden düşmezken, aldığı 2 ödül ile Türkiye gündeminde de yer aldı. Başkan Bakıcı ’Klimalı Duraklar’ projesi ile Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi’nin düzenlediği ’Yılın Yerel Yönetic ileri Belirleniyor’ anketi kapsamında, Kent İçi Ulaşım Kategorisinde “Yılın Yerel Yöneticisi” ödülüne layık görüldü.
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, kend ilerini bu ödüle layık görenlere teşekkür ederek, “ Bozüyük halkına ait bu ödülü almak bizleri mutlu etti ve aynı zamanda onurlandırdı. Beni bu ödüle layık görenlere çok teşekkür ediyorum. Her şey Bozüyük için” dedi.
Başkan Bakıcı, geçtiğimiz ay içerisinde de Tarihi Kentler Birliği tarafından bu yıl 16’ncısı düzenlenen Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışmasında Bozüyük Belediyesi’ne layık görülen ’Uygulama Ödülü’nü de almıştı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.