Bulanık’ta adres levhaları yenilendi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bulanık’ta adres levhaları yenilendi
21 Ara 2017 / Per 10:51
/ 46 Kez Okundu
| |

Muş’un Bulanık ilçesinde vatandaşların adres konusunda sıkıntı yaşamaması için sokak ve caddelere yeni levhalar yerleştirildi

Muş’un Bulanık ilçesinde vatandaşların adres konusunda sıkıntı yaşamaması için sokak ve caddelere yeni levhalar yerleştirildi.
Bulanık Belediye Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan, ilçe merkezinde önemli bir çalışmaya daha imza attıklarını belirterek, “Mahallelerde sokakların ve caddelerin isimlerinde yaşanılan kargaşaya son verildi. Adres sorgulamalarında vatandaşların bir mağduriyet yaşamaması, dışarıdan gelen vatandaşların adres bulma konusunda rahat etmeleri, her türlü adres yönlendirmelerinin yapılabilmesi için ilçemize katkı sağladık. Özel bir firma tarafından yerleştirilen adres yönlendirmede 250 adet sokak levhası, 4 bin 500 adet bina levhası ve 32 adet direk levhası yapılarak yeni bir hizmet daha amacına ulaştı. Yaptığımız bu çalışma ile vatandaşlarımızın adres sorgulamadaki bütün sıkıntılarını gidermeyi amaçladık. Bunun dışında henüz adresi belli olmayan, kaçak kullanılıp işgal edilen yerleri de ortaya çıkardık” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.