Burdurlu öğretmenden Cumhuriyet’in 100. Yılı Resim Sergisi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Burdurlu öğretmenden Cumhuriyet’in 100. Yılı Resim Sergisi
27 Eki 2023 / Cum 10:56
/ 2 Kez Okundu
| |

Burdur’un, Gölhisar ilçesi Merkez Ortaokulunda Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Yapan Oğuzhan Zülüflü tarafından, Cumhuriyet’in 100. Yılı Anısı resim sergisi açıldı.

Gölhisar ilçesinde bulunan Merkez Ortaokulu konferans salonundaki serginin açılışını Gölhisar Kaymakamı Kadir Ulusoy gerçekleştirdi. Başta Kaymakam Kadir Ulusoy olmak üzere beraberindeki davetlilerin gezdiği sergide, Cumhuriyet’in ilanından günümüze yaşanan önemli olayların ve Cumhuriyet değerlerinin konu edindiği resimler katılımcıların beğenisine sunuldu.
Ayrıca sergide yine Merkez Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Oğuzhan Zülüflü, Görsel Sanatlar Öğretmeni Taner Tosun, Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Muhammet Alparslan ve öğrencileri tarafından 100. yıl anısına hazırlanan seramik Atatürk magnetleri de sergilendi.
Açtıkları serginin veliler tarafından büyük ilgi gördüğünü de dile getiren öğretmen Zülüflü, “Yaptığımız magnetleri velilerimize, ziyaret edenlerimize de hediye ediyoruz. Sergimizi bugün Kaymakam Bey’in katılımlarıyla açtık. Bolca bir ziyaretçi geliyor ve bu durum bizi memnun ediyor. 25-26 ve 27 Ekim tarihlerinde sergimiz 3 gün açık kalacak. Bu süreçte bütün desteklerinden dolayı, Kaymakamımız Kadir Ulusoy başta olmak üzere, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, okul müdürümüze, öğretmen arkadaşlarımı ve emekleri olan öğrencilerime çok teşekkür ediyorum” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.