Büro Memur-Sen Kayseri 1 Nolu Şube Başkanı Muzaffer Göksu, "Gün bir ve beraber bir yumruk gibi düşmanın sinesine vurmanın günüdür"

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Büro Memur-Sen Kayseri 1 Nolu Şube Başkanı Muzaffer Göksu,
29 Oca 2018 / Pzt 14:34
/ 168 Kez Okundu
| |

Büro Memur-Sen Kayseri 1 Nolu Şube Başkanı Muzaffer Göksu, Zeydin dali Harekatı’na destek verdiklerini belirterek, "Gün bir ve beraber bir yumruk gibi düşmanın sinesine vurmanın günüdür" dedi

Büro Memur-Sen Kayseri 1 Nolu Şube Başkanı Muzaffer Göksu, Zeydin dali Harekatı’na destek verdiklerini belirterek, "Gün bir" href="/tag/ bir/"> bir ve beraber bir" href="/tag/ bir/"> bir yumruk gibi düşmanın sinesine vurmanın günüdür" dedi.
Büro Memur-Sen Kayseri 1 Nolu Şube Başkanı Muzaffer Göksu, "Suriye’nin kuzeyinde oluşturulmak istenen terör koridoruna karşı ülkemizin başlattığı ‘Zeytin Dalı Harekatı’na destek vermek, kahraman ve şanlı ordumuzun yanında olduğumuzu haykırıyoruz. Ülke olarak, millet olarak hiç bir" href="/tag/ bir/"> bir zaman savaştan yana olmadık. Her zaman barıştan, haktan ve adaletten yana olduk. Ancak hiç bir" href="/tag/ bir/"> bir zaman da haksızlığa karşı susmadık. Her zaman ve her yerde adaleti ve Hakk’ı haykırdık" ifadesinde bulundu.
"İşte bunun için kahraman ordumuz Afrin’de. Mehmetçiğimiz sınırımızda terör unsurlarını temizlemek ve bölgeye barış ve adalet getirmek için ‘Zeytin Dalı Harekatı’ düzenliyor. Bu gün 12. Gününde olan harekat kapsamında yüzlerce terör yuvası yok edildi ve yaklaşık 500 terörist etkisiz hale getirildi" diyen Göksu, açıklamasını şu şekilde sürdürdü:
"Şüphesiz; FETÖ, DAEŞ ve PKK-PYD aynı kurgunun parçalarıdır. Şanlı ve kahraman ordumuzun yaptığı bu harekat, teröre karşı, teröristlere karşı yapılan bir" href="/tag/ bir/"> bir harekattır. Bu harekat, ülkemizin güney sınırında sözde bir" href="/tag/ bir/"> bir terör devleti kurulmasının önüne geçmek, Afrin’den Akdeniz’e inecek bir" href="/tag/ bir/"> bir ‘Terör Koridoru’nu engellemek için yapılan bir" href="/tag/ bir/"> bir harekattır.
Bu harekat barış için, adalet için yapılan bir" href="/tag/ bir/"> bir harekattır. İlerleyen zamanlarda ülkemize karşı oluşabilecek tehditlerin önünü şimdiden kesmek için yapılan bir" href="/tag/ bir/"> bir harekattır. Bu harekat, Suriye’nin Suriyelilere verilmesi için yapılan bir" href="/tag/ bir/"> bir harekattır. En önemlisi emperyalizme karşı yapılan bir" href="/tag/ bir/"> bir harekattır.
İnanıyoruz ki, Zeytin Dalı Harekatı terör örgütlerinin bölge insanına karşı uyguladığı baskı ve şiddetin sonlandırmasının önüne geçecektir. Bu harekat aynı zamanda zorla terör kamplarına kaçırılan çocukların ve ailelerinin özgürlüğü, PKK-PYD tarafından sürülen diğer toplulukların da yurtlarına kavuşmaları anlamına gelecektir.
‘Söz konusu vatansa gerisi teferruattır’ diyen, ölmekten korkmayan, geri dönmeyi düşünmeden, düğüne gider gibi cepheye koşan bir" href="/tag/ bir/"> bir milletiz.
Bizler Sultan Alparslan’ın, Ertuğrul Gazi’nin, Fatih Sultan Mehmet Han’ın, Abdulhamit Han’ın, Şerife Bacının, Seyit Onbaşının torunlarıyız.
Şimdiye kadar millet olarak çok büyük badirelerden, ağır imtihanlardan geçtik. Çanakkale’de, Sakarya’da, Dumlupınar’da tarihten bizleri silmek isteyen insanlığını kaybetmiş güçlere karşı muzaffer olduk. Tarihimizin en büyük ihanetlerinden bir" href="/tag/ bir/"> biri olan 15 Temmuz’da hain darbe ve işgal girişiminde hainler geçit vermedik.
Şüphesiz bu başarıların altında yatan, ihanetlere geçit vermeyen cesaretin altında yatan milletimizin vatanına, ezanına, bayrağına ve bağımsızlığına olan aşkıdır. Milletimizin şehitlik ve gazilik sevdasıdır.
7 iklim 3 kıtaya adaletle hükmeden Osmanlının torunları olarak bu günde hak ve adalet için mücadele ettik, bundan sonra da mücadelemize devam edeceğiz.
Millet olarak bu toprakların mayasına gü veniyoruz. Bir ve beraber olduğumuzu biliyoruz. Irak ve Suriye’nin kuzeyinde oluşturulmak istenen yapıyla bu bir" href="/tag/ bir/"> birliğe ve beraberliğe hedeflediğinin de bilincindeyiz. Dolayısıyla bir" href="/tag/ bir/"> bir noktada bütün bölgenin hafızası konumundaki ülkemizin bir" href="/tag/ bir/"> birliği ve beraberliği, herkes için bir" href="/tag/ bir/"> bir umuttur. Şimdi her zamankinden daha fazla bir" href="/tag/ bir/"> birlik olmanın, diri olmanın, bir" href="/tag/ bir/"> bir ve beraber bir" href="/tag/ bir/"> bir yumruk gibi düşmanın sinesine vurmanın günüdür.
Büro Memur-Sen olarak bu umudun korunması adına yapılan Zeytin Dalı Harekatını destekliyor, şanlı ve kahraman ordumuzun yanında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz. Gerek duyulduğu takdirde tüm teşkilat olarak cepheye koşmaya, devletimizin vereceği tüm görevlere hazırız."



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.