Büro Memur-Sen’den ‘Zeytin Dalı Harekatına’ destek açıklaması

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Büro Memur-Sen’den ‘Zeytin Dalı Harekatına’ destek açıklaması
30 Oca 2018 / Sal 18:00
/ 75 Kez Okundu
| |

Büro Memur-Sen Adıyaman İl Başkanı Kadir Özşahin ve yönettim kurulu üyeleri, TSK tarafından Afrin’de başlatılan ‘Zeytin Dalı Harekatına’ destek verdiklerini belirterek açıklamalarda bulundu

Büro Memur-Sen Adıyaman İl Başkanı Kadir Özşahin ve yönettim kurulu üyeleri, TSK tarafından Afrin’de başlatılan ‘Zeytin Dalı Harekatına’ destek verdiklerini belirterek açıklamalarda bulundu.
Başkan Kadir Özşahin sendika olarak, gerek duyulduğunda tüm teşkilat olarak cepheye koşmaya Türkiye Cumhuriyeti Devletinin vereceği tüm görevlere hazır olduklarını vurguladı. Başkan Özşahin, “Mehmetçiğimiz sınırımızda terör unsurlarını temizlemek, bölgeye barış ve adalet getirmek için ‘Zeytin Dalı Harekatını’ düzenliyor. ‘Zeytin Dalı Harekatı’ kapsamında yüzlerce terör yuvası yok edildi. Şimdi her zamankinden daha fazla bir olmanın bir yumruk gibi düşmanın sinesine vurmanın günüdür. Büro Memur-Sen olarak bu umudun korunması adına yapılan ‘Zeytin Dalı Harekatını’ destekliyor şanlı ve kahraman ordumuzun yanında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz. Gerek duyulduğunda tüm teşkilat olarak cepheye koşmaya devletimizin vereceği tüm görevlere hazırız. Bu duygu ve düşüncelerle cephede savaşan kahraman Mehmetçiğimiz e Allah’tan yardım diliyoruz. ‘Zeytin Dalı Harekatında’ şehadet şerbeti için askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar temenni ediyoruz” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.