Büyükşehir’den büyük ihale

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Büyükşehir’den büyük ihale
31 Oca 2018 / Çar 15:03
/ 26 Kez Okundu
| |

Büyükşehir Belediyesi bin 607 yataklı Kayseri Bölge Hastanesi karşısında yapılacak olan iş yerleri için ihale yaptı

Büyükşehir Belediyesi bin 607 yataklı Kayseri Bölge Hastanesi karşısında yapılacak olan iş yerleri için ihale yaptı. Yaklaşık 4 saat süren ihalede 58 iş yerinden 35’i satıldı. 35 iş yerinin satışından toplam 58 milyon 355 bin TL’lik gelir elde edildi.

Büyükşehir Belediyesi bin 607 yataklı Türkiye’nin en büyük sağlık kuruluşlarından olan Kayseri Bölge Hastanesi’nin karşısında yeni bir iş ve ticaret merkezi ortaya çıkararak yatırımcılara yeni fırsatlar sundu. Büyükşehir Belediyesi, hastane karşısında yer alan konut ve konut+ticaret alanı arsaları öncesi 58 adet iş yerini açık teklif usulü ihale ile satışa sundu. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan ihaleye Genel Sekreter Hüseyin Beyhan başkanlık etti.

Yatırımcıların büyük ilgi gösterdiği ihale yaklaşık 4 saat sürünce, katılımcılara Büyükşehir Belediyesi tarafından yemek verildi. İhaleye çıkarılan iş yerleri 1 milyon 44 bin TL ile 2 milyon 150 bin TL arasında alıcı buldu. İhaleye çıkarılan 58 iş yerinden 35’i satılırken, 23 iş yeri ise pazarlığa bırakıldı. Sıcak ve samimi bir ortamda yapılan ihale sonucu iş yerlerinin satışından toplam 58 milyon 355 bin TL gelir elde edildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.