Büyükşehir’den Doganyol’a ikinci kütüphane

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Büyükşehir’den Doganyol’a ikinci kütüphane
23 Mar 2018 / Cum 12:54
/ 70 Kez Okundu
| |

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından Doğanyol İlçesinde 2

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından Doğanyol İlçesinde 2. kütüphane açıldı.
Doğanyol Çok Programlı Anadolu Lisesinde açılan kütüphane ile öğrenci ve vatandaşların kitaplara erişimi kolaylaştırıldı. Kütüphanenin iç dizaynı, kitaplık ve okuma masalarının temini Büyükşehir Belediyesi’nce sağlandı. Z Kütüphane modelinde düzenlenen kütüphaneye internet haber sitesi tarafından kitap teminini sağladı. Kitap toplama kampanyaları düzenlediği öğrenilen haber sitesinin biriktirdiği kitapları kütüphanelere bağışladığı ve bu kapsamda Doğanyol’daki kütüphaneye 300 adet kitap temin ettiği kaydedildi. Yaygın ölçekte habercilik yapan sitenin Doğanyol’daki kütüphaneye kitap bağışlarını sürdüreceği belirtildi.
Büyükşehir eğitimi destekliyor
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, kitap ve okumanın öneminin çok büyük olduğunu anımsatarak, eğitime her zaman destek verdiklerini kaydetti. Başkan Çakır, Doğanyol’a kurdukları 2’nci kütüphaneye kitap desteğinde bulunan internet sitesi yetkililerine de teşekkür etti.
Daha önce de Turgut Özal Kütüphanesi projesi kapsamında Büyükşehir Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından Malatya genelinde kurulan 17 Adet kütüphaneden biri Doğanyol Öğretmenevinde açılmıştı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.