Çadırların altlarına konulmak üzere 2 tır palet gönderdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Çadırların altlarına konulmak üzere 2 tır palet gönderdi
11 Şub 2023 / Cmt 11:21
/ 32 Kez Okundu
| |

Deprem bölgesindeki yaraların sarılması için tüm imkanlarını seferber eden Düzce Belediyesi afet bölgesinden gelen talepler doğrultusunda, çadırların altında kullanılmak üzere 2 tır palet Elibistan’a doğru yola çıktı.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük depremin ardından etkilenen 10 ilin yaralarının sarılması için tüm yurtta olduğu gibi Düzce Belediyesinin seferberlik hali sürüyor. Şu ana kadar vatandaşların desteği ile onlarca tır yardım malzemesini, iş makinesi ve kurtarma ekiplerini bölgeye sevk eden Düzce Belediyesi, son olarak Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün talimatıyla 2 tır dolusu palet gönderdi.
Bölgeden gelen taleplerin karşılanması için tüm imkanların seferber edildiğini kaydeden Başkan Yardımcısı Hasan Günden, "Deprem bölgesinde her geçen gün ihtiyaçlar değişiyor. Kurulan çadırların altına konulması için palet ihtiyacı doğdu. Başkanımız Faruk Özlü’nün talimatıyla 2 tır palet gönderiyoruz. Bir nebze de olsa depremzedeleri çadırlarda bu şekilde korumayı düşünüyoruz. Paletleri Düzceli esnaflarımızdan ayarladık. Elbistan’a gönderiyoruz” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.