Çakır’a "Doğu’nun En Beğenilen Büyükşehir Belediye Başkanı” ödülü

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Çakır’a
04 Mar 2018 / Paz 14:32
/ 69 Kez Okundu
| |

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Türkiye Belediye Başkanları Birliği tarafından “Doğu Anadolu Bölgesinin En Beğenilen Büyükşehir Belediye Başkanı” ödülüne layık görüldü

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Türkiye Belediye Başkanları Birliği tarafından “Doğu Anadolu Bölgesinin En Beğenilen Büyükşehir Belediye Başkanı” ödülüne layık görüldü.
Yerel Yönetimler arası dayanışmayı güçlendirmek ve milli birlikteliği pekiştirmek amacıyla Türkiye Belediye Başkanları Birliği tarafından “ En Beğenilen Belediye Başkanları” ödül töreni düzenlendi. Ödül töreninde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a Doğu Anadolu Bölgesinin En Beğenilen Büyükşehir Belediye Başkanı ödülü verildi.
Ödülünü eski Bakan Güldal Akşit’in elinden alan Başkan Çakır, kendisini ödüle layık görenlere teşekkür ederek, “Her ne kadar ödül şahsıma tevdi edilse de, başarı tüm paydaşlarıyla Malatyamızındır. Biz başarılı ve büyük bir aileyiz. Malatyamıza daha iyi hizmet etmeye ve vatandaşlarımıza layık olmaya çalışacağız” diye konuştu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.