Çamyar: “Uyuşturucuyla mücadele terörle mücadele gibi”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Çamyar: “Uyuşturucuyla mücadele terörle mücadele gibi”
05 Mar 2018 / Pzt 14:56
/ 52 Kez Okundu
| |

Uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadelenin terörle mücadele ile aynı olduğunu söyleyen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, "Bugün uyuşturucu sadece Ünye’nin değil tüm dünyanın sorunudur" dedi

Uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele" href="/tag/mucadele/"> mücadelenin terörle mücadele" href="/tag/mucadele/"> mücadele ile aynı olduğunu söyleyen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, "Bugün uyuşturucu sadece Ünye’nin değil tüm dünyanın sorunudur" dedi.
Ünye Kaymakamlığı, Ünye Belediyesi, Ünye Kent Konseyi ve Ünye Ele Ele Derneği tarafından 1-7 Mart Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında ‘Bağımlı Olma, Özgür Ol’ konulu konferans düzenledi.

“Uyuşturucu toplumsal bir sorundur”
Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında konuşan Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, "Bugün uyuşturucuyla mücadele" href="/tag/mucadele/"> mücadele sadece bir kurumun ya da kuruluşun sorumluluğunda değildir. Gerek birey olarak gerekse bizler kuruluşlar olarak bu mücadele" href="/tag/mucadele/"> mücadeleyi birlikte yürütmeliyiz. Bundan 5 yıl önce uyuşturucuyla mücadele" href="/tag/mucadele/"> mücadele edilmesi gerektiği konusunda her toplantımızda yanımızda kim var diye düşündüğümüzde millet olarak polis ve jandarmayı söylerdik. Ancak bugüne bakıldığında Kent Konseyimiz, El Ele Derneğimiz ve toplumumuzun bütün temsilcileri ve gençleriyle beraber olmamız hepimizin mücadele" href="/tag/mucadele/"> mücadele ettiğini ortaya koyuyor” diye konuştu.

“Uyuşturucuyla mücadele" href="/tag/mucadele/"> mücadele terörle mücadele" href="/tag/mucadele/"> mücadele gibidir”
Uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele" href="/tag/mucadele/"> mücadelenin terörle mücadele" href="/tag/mucadele/"> mücadele ile aynı olduğunu söyleyen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, "Biz bu konuda belediye olarak uyuşturucuyla mücadele" href="/tag/mucadele/"> mücadelede yapılacak olan tüm işler için açık çek veriyorum. Bugün uyuşturucu sadece Ünye’nin değil tüm dünyanın sorunudur. Ancak bizler bulunduğumuz yerlerden sorumluyuz. Bu iş bir ailenin sorunu da olsa aynı, yüz ailenin sorunu da olsa aynıdır. Amacımız gençlere her alanda etkili olmaktır. Yaptığımız bu çalışmaların sonucunda her mahallemizde spor kulüpleri kurarak bunu en aza indirmeye çalışıyoruz. Ünye Kent Konseyi ve Ünye Ele Ele Derneği olarak beraber yürüttüğümüz çalışmalarımıza beraber devam ediyoruz” şeklinde konuştu.
Atatürk Parkı Sosyal Tesislerinde düzenlenen konferansa ayrıca Ünye İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Aksu, Ünye İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Esat Can Öztürk, Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Tamer Uysal, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.