Çayeli’nde şehit aileleri ve gaziler gençler ile buluştu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Çayeli’nde şehit aileleri ve gaziler gençler ile buluştu
20 Mar 2018 / Sal 15:16
/ 52 Kez Okundu
| |

Çayeli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından şehit yakınları ve gaziler gençlerle buluşuyor programı düzenlendi

Çayeli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından şehit yakınları ve iler" href="/tag/gaz iler/">gaz iler gençlerle buluşuyor programı düzenlendi.
Programa Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen, ilçe protokolü, şehit ileleri" href="/tag/a ileleri/">a ileleri, iler" href="/tag/gaz iler/">gaz iler ve öğrenc iler katıldı. Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen programda yaptığı konuşmada, "Şehitlerimiz bizler ve bu vatan için canlarını feda etmişlerdir. Onlar ve ileleri" href="/tag/a ileleri/">a ileleri için ne yapsak karşılığı olmaz olamaz. Yine bu uğurda gerideki a ilesini düşünmeden silah arkadaşları ile birlikte savaşırken Gazilik ünvanına erenleri de unutmamalıyız. Gençlerimiz bu ileleri" href="/tag/a ileleri/">a ilelerimizi yakından tanımalı ve durumu çok iyi anlamalıdırlar. Ülkemiz için canını feda edenlerin geride bıraktığı nesiller olarak gelişen teknolojiyi en başta okumayı, üretmeyi, tasarlamayı hedef edinmemiz gerekmektedir" ifadelerini kullandı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.