Cemal Ergün Caddesi’nde değişim başladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Cemal Ergün Caddesi’nde değişim başladı
06 Eki 2023 / Cum 14:05
/ 18 Kez Okundu
| |

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Uncubozköy Mahallesi’nde başlattığı değişim çalışmaları Cemal Ergün Caddesi’yle devam ediyor. İlk olarak MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından altyapı çalışmaları gerçekleştirilen Cemal Ergün Caddesi, traverten ve bazalt kullanılarak yapılacak olan kaldırım düzenlemeleri, aydınlatma çalışmaları ve asfalt uygulamasıyla yepyeni bir görünüm kazanacak. Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Mahalle Muhtarı Halil Oğulganmış, Başkan Cengiz Ergün ve tüm ekibine teşekkürlerini iletti.

İl genelinde prestij cadde projeleriyle yaşam alanlarına bambaşka bir hava kazandıran Manisa Büyükşehir Belediyesi, Başkan Cengiz Ergün önderliğinde prestij caddelerine yenilerini eklemeye devam ediyor. Uncubozköy Mahallesi’nde Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi ve Adliye’nin bulunduğu şehrin en işlek caddelerinden olan sokaklarda ve 5515 Sokak’ta gerçekleştirilen prestij cadde düzenlemesinin ardından Cemal Ergün Caddesi’nde de çalışmalara start verildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, Uncubozköy Mahalle Muhtarı Halil Oğulganmış ve Şube Müdürleri ile birlikte Cemal Ergün Caddesi’nde incelemelerde bulundu. Muhtar Oğulganmış ve mahalle sakinlerine çalışmalar hakkında bilgiler aktaran Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, “Prestij Cadde düzenlemesi çerçevesinde ilk olarak MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından altyapı çalışmaları gerçekleştirildi. Ardından kaldırım düzenlemesi ve aydınlatma çalışmalarına başlanıldı. Kaldırım düzenlemesinde traverten, bazalt agregalı bordür ve oluk kullanıyoruz. Oluk döşemesinin tamamlanmasının ardından asfalt çalışmaları da başlayacak. Çalışmaların tamamlanmasıyla Cemal Ergün Caddesi yepyeni bir görünüm kazanacak” dedi.
Uncubozköy Mahallesi’nde gerçekleştirilen çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Uncubozköy Mahalle Muhtarı Halil Oğulganmış ise, “Bitince çok güzel olacak. 5515 Sokak’tan belli. Şıkır şıkır oluyor, çok güzel oluyor. Cengiz Başkanımıza çok teşekkür ederim. Emeği geçenlerden Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.