Cemiyet başkanlığına Nurullah Keskin seçildi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Cemiyet başkanlığına Nurullah Keskin seçildi
03 Oca 2018 / Çar 15:32
/ 66 Kez Okundu
| |

Ünye İlim Yayma Cemiyeti 5

Ünye İlim Yayma Cemiyeti 5. Olağan Genel Kurulu’nda Nurullah Keskin başkan seçildi.
İstiklal Marşı ve Kur’an-ı Kerim ile başlayan genel kurulda konuşan Genel Merkez Denetim Kurulu Asil Üyesi Mustafa Yelek, İlim Yayma Cemiyeti’nin faaliyetleri hakkında bilgi verirken gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Yelek, "İlim Yayma Cemiyeti sadece Türkiye’de değil tüm dünyanın her bir köşesinde zulme uğramış mazlumun derdine kendine dert edinmiş bir cemiyettir. İlim Yayma Cemiyeti Türkiye’de var olan tüm sivil toplum kuruluşlarının asıl örneğidir, modelidir, üst şemsiyesidir. İlim Yayma Cemiyeti Türkiye’nin üniversitesidir. Sadece kendi kurumuna kendi cemiyetine adam yetiştiren kurum değil, topluma adam yetiştiren bir kurumdur. Bizim istediğimiz; yurdumuzda kalmış, bizim bursumuzu almış, bizim çatımız altında bulunmuş her kim varsa o buralardan ayrıldıktan sonra kendi milletine, ümmete, bütün insanlığa hizmet eden bir adam haline gelmişse biz amacımıza ulaşmış oluruz" dedi.
İlim Yayma Cemiyeti hakkında bilgi veren eski Başkan Tamer Uysal, "İlim Yayma Cemiyeti kurulduğu günden bu güne hiçbir ayrım yapmaksızın milletimizin hizmetindedir. Görev sürem içerisinde yaptığımız hizmetlerden bir kaçı her hafta cuma günleri çeşitli konukları burada ağırlayarak bilgilerinden istifade ettik. Bunun yanı sıra Ünye’mizdeki muhacir kardeşlerimizle bir araya gelerek sorunlarını çözmeye çalıştık. Birçok profesör, akademisyen, yazar ve eğitimciyi cemiyetimizde ağırladık. Cemiyetimiz yaz kursları ile yaklaşık 300 öğrenciye eğitim verdik. Ben benden önce görev alan arkadaşlarıma, benimle birlikte bu sorumluluğu alan arkadaşlarıma teşekkür ederken benden sonra görev alacak arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum" diye konuştu.
AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı da programda yaptığı konuşmada, "Okul hayatında, üniversite hayatında ve sonrasında kişiliğimizin oluştuğu, şahsiyetimizin yer bulduğu, özgüven kazandığımız ve hakikaten sahibi, emektarları belli olmayan nice kahramanlar sayesinde Allah’a şükür böyle bir yaşantımızın sonucunda çok ağır bir görevi aldık ve taşımaya çalışıyoruz. Bize bu anlamda emek veren büyüklerimizin çok büyük katkıları var. Tabii bu camia içerisinde olan ve yakın zamanda kaybettiğimiz biri iş adamımız iki kardeşimizi kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ben yapılan genel kurulun hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yeni göreve gelecek arkadaşlarımıza başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından cemiyetin organ seçimleri yapıldı. Eski Başkan Tamer Uysal’ın yeniden aday olmadığı genel kurul açık oylama usulü ile yapıldı. Seçimde tek liste ile Nurullah Keskin, İlim Yayma Cemiyeti Ünye Şubesi Başkanı oldu. Keskin’in listesi şu isimlerden oluştu: Nurullah Keskin, Tamer Uysal, Kenan Cebeci, Hasan Basri Durak, Süleyman Çubukçu, Servet Sezgül ve Mustafa Telcioğlu.
Dr. Niyazi Kurtulmuş Erkek Öğrenci Yurdu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen genel kurula ayrıca; Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün, daire amirleri ve cemiyet üyeleri katıldı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.