Çepnibektaş Mahallesinde kilit parke çalışması

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Çepnibektaş Mahallesinde kilit parke çalışması
27 Ara 2017 / Çar 15:38
/ 21 Kez Okundu
| |

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Turgutlu’nun Çepnibektaş Mahallesi’nde inşa ettiği 7 kilometrelik altyapının ardından, 12 bin metrekarelik kilit parke taş döşeme çalışmalarını da tamamladı

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Turgutlu’nun Çepnibektaş Mahallesi’nde inşa ettiği 7 kilometrelik altyapının ardından, 12 bin metrekarelik kilit parke taş döşeme çalışmalarını da tamamladı.
MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi ile yıllardır altyapı sorunları yaşayan mahallelerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, Turgutlu ilçesine bağlı Çepnibektaş Mahallesi’nde de sağlıklı bir alt ve üstyapı sistemi kurmak adına yürüttüğü çalışmalarını tamamladı. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı’nca öncelikle mahallede 7 kilometrelik içme suyu ve kanalizasyon hattı inşa edilirken, fosseptik imalatları ile içme suyu depo yenilemesi de noktalandı. Ardından, güvenli altyapının temin edildiği mahallede yine MASKİ tarafından 12 bin metrekare kilit parke taş döşendi. Çepnibektaş Mahalle Muhtarı Şazi Kaya, “MASKİ, mahallemize 100 yıllık bir hizmet getirdi. Mahallemiz her şeyiyle çok güzel oldu. Artık her anlamda daha sağlıklı bir ortamda yaşayacağız” diye konuştu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.