Çermik’in sorunları masaya yatırıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Çermik’in sorunları masaya yatırıldı
09 Mar 2018 / Cum 12:51
/ 31 Kez Okundu
| |

Diyarbakır’ın Çermik İlçe Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelerek, ilçenin sorunlarını masaya yatırdı

Diyarbakır’ın Çermik İlçe Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelerek, ilçenin sorunlarımasaya yatırdı.
Belediyede yapılan toplantıda konuşan Başkan Şehmus Karamehmetoğlu, ilçede yeniden imar planı hazırlamaya başladıklarını belirterek, Çermik’teki imarın yüzde 90’ının kaçak olduğunu söyledi. Sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin ilçede yapılması gereken hizmetler konusunda görüş bildirdiklerini kaydeden Karamehmetoğlu, ilçedeki su, merkez ve mahallelerdeki yollar, çarpık yapılaşma, işsizliğin önüne geçmek için gençlere istihdam sağlanması, kaplıcaların durumu ile ilgili konuların konuşulduğunu söyledi. Karamehmetoğlu, ilçe merkezinde alt yapı ve üst yapı çalışmalarını bitirdikten sonra, yaya kullanımı için olan kaldırımların işgal edilmesine son vereceklerini, bunu yaparken de ayrım gözetmeyeceklerini kaydetti.
İlçede ki trafik sorununun çözülmesi yönünde çalışma başlattıklarını ifade eden Karamehmetoğlu, minibüsler için ilçe garajı yapılması yönünde yer temin ettiklerini, önümüzdeki yıldan itibaren trafik sorununu tamamen çözeceklerini dile getirdi. Karamehmetoğlu, “Uyuşturucu kullanma alışkanlığının gençler arasında yaygınlaştığı konusunda kendilerine şikayetler geldiğini, çocuklarımızı bu kötü alışkanlıktan korumak için Belediye olarak üzerimize düşen neyse onu yapacağız” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.