Ceyhan’da 1 kilometrelik dere yatağı temizlendi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ceyhan’da 1 kilometrelik dere yatağı temizlendi
10 Oca 2018 / Çar 10:17
/ 65 Kez Okundu
| |

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü, özellikle kış aylarında oluşabilecek su taşkınlarının ve dere yataklarının tehlike oluşturmaması için çalışmalarını sürdürüyor

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü, özellikle kış aylarında oluşabilecek su taşkınlarının ve dere yataklarının tehlike oluşturmaması için çalışmalarını sürdürüyor.
ASKİ Dereler Bakım Onarım Şube Müdürlüğü ekipleri, Ceyhan Kurtkulağı bölgesinde bulunan dere yataklarını temizledi. 1 kilometrelik dere yatağının ıslah ve temizleme çalışmalarını yapan ASKİ ekiplerinin, kısa bir süre sonra çalışmalarını tamamlayarak diğer bölgelerdeki dere ıslah ve temizleme çalışmalarını da sürdürecek.
ASKİ Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu, sorunsuz bir Adana için kolları sıvadıklarını ifade e derek, “Özellikle kış aylarında gerek şehir merkezinde bulunan gerekse ilçelerde bulunan dere yataklarının temizliği ve ıslah çalışmaları önem arz etmektedir. Bu bağlamda ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çok şükür bu sayede herhangi bir dere yatağında da bir taşkın ya da sel söz konusu değil. Derelerle ilgili bakım ve onarım çalışmalarımız da her bölgede belli periyotlarla devam edecektir” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.