Ceylanpınar Belediyesi Şifa Dağıtıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ceylanpınar Belediyesi Şifa Dağıtıyor
10 Mar 2018 / Cmt 11:25
/ 129 Kez Okundu
| |

Sosyal Belediyecilik anlayışı ile hizmet veren Ceylanpınar belediyesi, halkın hizmetine sunduğu hasta nakil ambulansı ile bir çok hasta şifa buluyor

Sosyal Belediyecilik anlayışı ile hizmet veren Ceylanpınar belediyesi, halkın hizmetine sunduğu hasta nakil ambulansı ile bir çok hasta şifa buluyor.
Ceylanpınar Belediyesi destek hizmetler müdürlüğüne ait hasta nakil ambulansı ile ilçe merkezi ve ilçe kırsalını kapsamında ücretsiz nakil hizmeti veriliyor. 31 Mart 2014 yılında hayata geçen hizmet ile bugüne kadar 500 hastanın şehir içi ve şehir dışı nakilleri yapıldı. 471 34 57 ile 471 40 65 numaralı iletişim merkezi’ne gelen arama sonucu yönlendirilen ambulans en kısa sürede vatandaşa ulaştırılıyor.
Vatandaşa ücretsiz verilen ambulans hizmeti hakkında bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Daşkıran,’’Destek hizmetleri müdürlüğü bünyemizde olan ve koordinesini tarafımdan sağlanan hasta nakil ambulansımızla 2014 yılı itibariyle hasta nakil ambulansımızı ilçe halkımızın ve kırsal mahallelerimiz olmak üzere 112 sevk kriterlerine uymayan hastalarda hastanemiz ve muhtarlarımızla koordineli ve direk olmak üzere vatandaşlarımızın ulaşabilecek telefon numaralarını bildirerek, evlerinden alınarak istedikleri sağlık kurumuna sevklerini tarafımızdan sağlamaktayız. Hasta nakil ambulansımız il dışına dahi sevklerimiz mevcut bu belediye olarak ayrı bir farkındalık oluşturmuş durumdayız. Hasta nakil ambulansımız Ceylanpınarlı tüm hemşehrilerimizin hizmetinde olduğunun bilinmesini istiyoruz. Bu konuda yönetim başkanımız Menderes Atilla Bey’in de talimatları her zaman için mevcut ve kim olursa olsun hasta nakil ambulansı ile talepleri olan tüm vatandaşlarımızın taleplerini geri çevirmeyip anında gerekli müdahaleleri sağlaması konusunda talimatları vardır. Bizde belediye başkanımızın bu talimatlarını gününden bugüne kadar yaklaşık ayda 10 vaka oluşabilecek düzeyde bizde bu hizmeti cani gönülden ekiplerimizle birlikte devam ettirmekteyiz’’dedi.
"Ambulans hizmetinden vatandaş memnun"
Yaklaşık 1 yıldır göz hastalığı nedeniyle Ceylanpınar Belediyesi envanterinde bulunan hasta nakil ambulansından faydalandığını ifade eden Gülseren Kuş, "Yaşım itibariyle ve belimde oluşan fıtık nedeniyle Belediyemizin ambulansını defalarca kullanmak zorunda kaldık. Belediye ambulans için bir gün bizden bir kuruş para almadığı gibi hastanede işimizin bitmesini bekleyerek bizleri evimizin kapısına kadar getiriyorlar. Bu konuda bizlere bu hizmeti sağlayan başta belediye başkanımız Menderes Atilla’ya ve ambulansın bizlere ulaşmasını sağlayan belediye başkan yardımcısı Adnan Daşkıran’a teşekkür ediyorum" diye konuştu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.